Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Pripasivanje polutke ditech/piaggio
Tomi_ZG:
--- Citat: dario007 - 23 Listopad, 2017, 22:07:09 ---Zanimljivo 60+ pregleda i jedan odgovor...ipak je zanimljivije citat koje rolice i federe na neki setup staviti.
--- Kraj citata ---
Velika većina forumske populacije ni ne zna o čemu pričaš pa bolje da takvi ni ne pišu ak nemaju kaj pametno za reć
Ja bi isto išao na opciju izrade pinova od čelika,usput daj napravit dva seta nek se nađe,obje polutke operi u bengi(prije obavezno skini gumice) i prije montaže dobro namaži grafitnom masti,pogotovo kanale i to bi trebalo dobro radit
gumy:
--- Citat: dario007 - 23 Listopad, 2017, 22:07:09 ---Korisna informacija...probat cu onda to,bar za prvu ruku.
Za koju namjenu si ti to tokario?
Zanimljivo 60+ pregleda i jedan odgovor...ipak je zanimljivije citat koje rolice i federe na neki setup staviti.
--- Kraj citata ---
Izgubio sam jedan pin na morini i skinio s piaggove polutke ako se dobro sjećam i dao majstoru da mi otokari po mjeri starog pina.
Provjeravao par puta i ništa se nije potrošilo, radi sve normalno.
dario007:
Odlicno :)
Zanimalo me koju stranu si tokario ali sve si rekao...
I ja cu tako a tako je i najjednostavnije...
dacerovs:
Uh, to je sve prvotno bila moja idea piaggiovu nepomicnu polutku skinut na tokarskom na 123mm da pase na minarelli, pa ogulit od ditecha sa 130 na 123mm al sam onda vidio da u nepomicnoj onaj prednji mali lezaj nebi sjeo kako treba na osovinu pa sam odustao, onda sam vidio i problem sa pinovima pa sam sve bacio u pm.
Medutim Dario je to izbunario iz mojih dijelova i sad ce imat full linearku.
Sad je jedino pitanje kakav je kut otvaranja, jel tu ima sta zeznuto da ne prca sa stelanjem prijenosa komplet, to me bas zanima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
3alfa3:
--- Citat: dario007 - 24 Listopad, 2017, 08:41:34 ---3alfa3-koji je razlog da si izbacio malossi polutku?
--- Kraj citata ---
Odgovaralo mi je malo vise okretaja na startu, a malo manje kasnije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju