Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup aerox!

<< < (5/7) > >>

Toni46:

--- Citat: skky - 18 Listopad, 2017, 20:13:10 ---Koji si remen stavio ?

--- Kraj citata ---
Mitsuboshi mislim da je 751x16.5 mm

skky:
A nisam više ni sam pametan što bi uzeo, neki kažu da je isti kao polini, sviđa mi se što se dobije i ventilator i remen u paketu, kvačilo sam kupio novo, neznam kako bi se ponašao vario i centralni od malossija bijeli!?

kmet ljubo:
Decki ocito ne kuze da stari topov variomat s nesto duzim kanalima od serijskog i 15x12 rolicama nema apsolutno nikakve veze s ovom novom GP verzijom koja ima 16x13 rolice i robusnu konstrukciju(zato i je 32 grama tezi od polinija), al sta ces, na forumu smo da ucimo :toothy12:

Toni46:

--- Citat: kmet ljubo - 18 Listopad, 2017, 20:46:01 ---Decki ocito ne kuze da stari topov variomat s nesto duzim kanalima od serijskog i 15x12 rolicama nema apsolutno nikakve veze s ovom novom GP verzijom koja ima 16x13 rolice i robusnu konstrukciju(zato i je 32 grama tezi od polinija), al sta ces, na forumu smo da ucimo :toothy12:

--- Kraj citata ---
Ne vjerujem da je itko probao taj GP vario pa da moze rec kakav je.

--- Citat: skky - 18 Listopad, 2017, 20:35:02 ---A nisam više ni sam pametan što bi uzeo, neki kažu da je isti kao polini, sviđa mi se što se dobije i ventilator i remen u paketu, kvačilo sam kupio novo, neznam kako bi se ponašao vario i centralni od malossija bijeli!?

--- Kraj citata ---
Imas original ventilar, novi ovaj mitsuboshi remen ti je 150kn. Polini taj je medu boljima ako ne i najbolji vario za minarelli. Mislim da ce bit dobro s tim centralnim. I rolice idu oko 6 grama ili 5.5 nisam siguran

kmet ljubo:
Pa da ga nisam probo ne bi covjeku bezveze reko da ni s polinijem ni s topom nece pogrijesit. Razlika izmedu ta dva variomata po stage 6 mjeracu ubrzanja je 0,40 sekundi pri mjerenju ubrzanja 0-80. Po masi je nesto tezi od polinija, ali za sport klasu nebitno.  Kakvo je trosenje materijala nisam mogo izmjerit jer sam ga imo parsto kilometara i skinuo jer testiram variomat s 5 brzina i rucnim mjenjacem.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju