Tehnički kutak > Tuning skutera
Setup aerox!
skky:
Dolazi zima pa sam planirao uzimati dijelove za svoj rox!
Zanima me koji bi mi variomat,rolice,remen i kvačilo preporučili da kupim?
Za sad imam neki RMS variomat iz auto kreše koji mi se ne čini pretjerano dobar, remen je dayco 747x16,5, rolice su 5,5 g, kvačilo je rms, polutke su orginal, centralni remen je bijeli malossi!
Spuh je serijal!
Malo sam listao teme i vidim da dosta ljudi stavlja bando remen od peugeota na yamahe i da su dosta zadovoljni!
Svaka preporuka je dobrodošla!
Toni46:
--- Citat: skky - 11 Listopad, 2017, 18:42:16 ---Dolazi zima pa sam planirao uzimati dijelove za svoj rox!
Zanima me koji bi mi variomat,rolice,remen i kvačilo preporučili da kupim?
Za sad imam neki RMS variomat iz auto kreše koji mi se ne čini pretjerano dobar, remen je dayco 747x16,5, rolice su 5,5 g, kvačilo je rms, polutke su orginal, centralni remen je bijeli malossi!
Spuh je serijal!
Malo sam listao teme i vidim da dosta ljudi stavlja bando remen od peugeota na yamahe i da su dosta zadovoljni!
Svaka preporuka je dobrodošla!
--- Kraj citata ---
Najbolje uzmi neki rezonantni spuh tipa zx ili nesto tako. Polini variomat uz to
Bore Ši:
stavi base kit, variomat i poštelaj prijenos i karburator i imas pouzdan, brz i ekonomičan skuter
skky:
Nebi stavljao kit, gledao sam ovaj variomat pa me zanima vaše mišljenje o njemu https://mstrgovina.hr/hr/Variomat-Polini-Hi-Speed-za-Minarelli-horizontal
Pitanje je kako se vario slaže sa orginal kvačilom i spuhom, spuh je stage 2, vjerovatno bez katalizatora pošto je 2000 godina skuter!
Bore Ši:
ja mislin da je variomat ok i da se dobro slaže sa originalnim kvačilom i auspuhom al nek ti neko iskusniji potvrdi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju