Tehnički kutak > Tuning skutera

Serijske rolice na Leovince TT

<< < (3/4) > >>

Cuki_16:

--- Citat: Corector - 06 Listopad, 2017, 15:06:20 ---Ovisno o mapi posto nisi rekao do koliko rpm vrti masina. Trebati ce ti rolice oko 5 grama. Pokusaj cak s onim originalnim koje su narandzaste boje, one su 5.3gr.

Ovaj ZX sa slike je s dugom granom i taj je idealan.

--- Kraj citata ---

Na nogarama ode do 12 000 o/min. Bile su 5,0g pa je išao do 40 super a 40-70 nikak i bio je na 6500-7000 o/min cijelo vrijeme i tek nakon 75 krenuo dalje i navrtio do 90 km/h. Danas sam stavio 4,8g rolice koje sam dobio uz auspuh i situacija je bolja. Al kolko se sjećam s TT-om je sa serijskim rolicama čak išao dobro pa me malo to začudilo.

aragonY:
Centralnu oprugu treba nekad zamjeniti mozda..  :drunken_smilie:

Cuki_16:

--- Citat: aragonY - 06 Listopad, 2017, 15:46:24 ---Centralnu oprugu treba nekad zamjeniti mozda..  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
Pa sad je situacija solidna s lakšim rolicama. Ako novu centralnu stavim mogu vratit ove od 5,0 ili serijske?

aragonY:
Pričam o ovoj rupi u ubrzanju koju si imao od 40-70, to je skoro uvijek zbog centralne opruge koja je dala svoje pa cim hoces performanse dobijes rupu..

Cuki_16:

--- Citat: aragonY - 06 Listopad, 2017, 15:54:17 ---Pričam o ovoj rupi u ubrzanju koju si imao od 40-70, to je skoro uvijek zbog centralne opruge koja je dala svoje pa cim hoces performanse dobijes rupu..

--- Kraj citata ---
No, i ja na to pitam dal ako promijenim tu novu oprugu dal ce s tim težim rolicama ići dobro?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju