Tehnički kutak > Tuning skutera

Serijske rolice na Leovince TT

<< < (4/4)

Corector:
Kad imas serijski prijenos onda ti sve treba dobro raditi samo ako stavis pravu gramazu rolica. Ako ne uspijes ukrotiti prijenos s kscilacijala oda se zapitaj u kalvom ke stanju remen, pa tek onda centralna opruga.

Ja ti preporucujem malossi multivar, jos njega stavi i imas prakticki maksimalno iskorosten potencijal ovog agregata i biti ces sigurno zadovoljan. Uz multivar stavis ljubicasti centralni,a rolice bi ti trebale 5.8gr za nov remen, a kako se remen trosi onda gramaza raste prema 6.4gr.

To kad jednom slozis tako ostaje trajno.

Cuki_16:
A dal TT lovi kod nižih okretaja pa više iskoristi ovaj agregat ili je to do prijenosa. Jer kažem, s TT-om su 5,2g rolice išle bez problema a s ZX-om s 5.0 jedva da se na 7 000 vrtio. S ovim 4,8g sad imam dojam da od 70 na dalje ima rupu u ubrzanju i kao da se slabije vrti dok se ugrije.

Corector:
Razlika je jedva osjetna u korist TTa na nizim okretajima. Mora punit od pocetka do kraja bez posustajanja.
Koliko je sirok remen i tko ga proizvodi?

Cuki_16:

--- Citat: Corector - 06 Listopad, 2017, 20:14:25 ---Razlika je jedva osjetna u korist TTa na nizim okretajima. Mora punit od pocetka do kraja bez posustajanja.
Koliko je sirok remen i tko ga proizvodi?

--- Kraj citata ---
Remen je original, kupljen kod Aprilia zastupnika, nije prošao puno km.

Corector:
Evo ti snimka ovdje, ovaj dugi ZXR je 1/1 sa dugim ZX-om. Uglavnom ja ti preporucujem multivar i to ce biti dobro, a ovako stelaj da dobijes sto linearnije ubrzanje.
A pogledaj samo te rezultate, pa izbrasnario bi klasu 50 sa 2 sekunde prednosti na 201 metar  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju