Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 50 purejet - Gasi se

<< < (2/3) > >>

ive_91:
jedna stvar... promjeni filter zraka, provjeri sva, ali sva crijeva koja imas na skuteru koja idu do i od glave, i provjeri konektore. i svijecica je meni bila crna na ditechu, pa sam stavio spuh, novi filter i izbusio rupu na airboxu, osim kaj skuter nije cuo za trokiranje, svecica ista vrti 2500 km, i smeđe je boje, skuter nije pomislio na grijanje i radi savrseno na duge i na kratke ture... i jako ga muce pukotine na crijavima i takvim stvarima sve mora biti pic-pic... i najmanje pustanje ga unistava...

clutch:
hvala na odgovorima, mislim da cu jednu od ovih irdijumki nabavit. filter zraka je mallosiev red sponge da uzmem isti ili original  :icon_scratch:, crijeva cu sva provjerit a sto se tice rupe na airboxu, lol mos ti to slikat pa stavit?

a Iwo SR Tuono, ove IWF su podosta krace od ove stock champioke  :icon_scratch:

ive_91:
netreba ti iridium.. ak ti papa svjecke bje od tog si lud dat 100 kn za komad iskre... ngk cpr8e 50 i nesto sitno kn. evo vrti 2500 i pali i radi ko urica...

kupi novi red sponge, ili ovog ispusi... i kupi ovu svijecku i probaj... ak je kraci navoj... onda ti je manja kompresija i slabije dobiva iskru i slabije ide.

Iwo SR Tuono:
ne iwf, zabuna, to mi je za techa neko natuknuo, IU24 je iridij koji ti treba, ali moja preporuka ti je ova platina, 6000 je već izvrtila, od prošlog ljeta ju nisam mijenjao

clutch:
eoa ga, denso U24ESR-NZU je je u njemu, ovog irdija nisu ni imali gdje sam kupovao, airbox kompletno sa red spongeom je ispuhan i ocisten nadam se da ce sad peglat dugo i dobro ;D

jos planiram uzeti nesto za dolit malo u benzin da ga procisti, kakav prijedlog? ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju