Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 50 purejet - Gasi se

(1/3) > >>

clutch:
nemam pojma kak da objasnim problem kratko i jasno pa cu napisat opsirno sry :( ovak prije jedno 2 tjedna otisao sam se vozit za vikend nekih 40 km udaljeno od kuce, pri povratku ne bash kasnim vecernjim satima oko 21 al vec je bila noc, i sad od polaska od tog mjesta sam prosao nekih 10 km uglavnom pod full gasom jer nije bilo prometa, sam odjednom u šumi di nema zive duse ni kuce ne rasvjete meni se upali lampica motora i zgasi se motor  :'( i nece upalit ja provjerim kabel svjecice koliko sam mogao vidjet sve je bilo u redu ali motor nece palit, iako je temperatura bila normalna ipak sam cekao da se ohladi i probao upalit nista nece, zvao sam pomoc pa so na kraju motor dovukli u prikolici kuci, sutradan smo nesto malo cacklali po tom kablu od svjecice i motor je upalio i sad ja mislim kao nista ozbiljno mozda samo kabel nije bio dobro nataknut, motor je radio poslje normalno, danas ista prica otisao 40 km od kuce kasnije se vracao isto onak pod full gasom, op lampica motora i zgasi se đubre :sad1: bar je bio dan, nesto sam ja malo cackao po toj svjecici i lulici i uspijem upalit, temperatura na polovici i naglo krene padat kazaljka dok nije dosla do 0 pa se motor ugasi, poslje pet  pokusaja isto, skinem lulicu i ostvim je tako da se svjecica moze ohladit nekih 20 min, upalim motor radi sve normalno krenem kuci pod laganim gasom oko 40 na sat sve u redu temperatura niska motor radi dodam malo gasa i tak se vozim odma skace temperatura i nisam ni primjetio lampica motora se opet upalila pustim gas ugasi se lampica al ne i motor i sad se dovucem do kuce sa 40 kmh da bi napisao ovu pricu. vode ima! svjecica je mjenjana prije nekih 100 km

u cem moze bit problem ?  :help:

neer:
ma daj evo moj lega jedan ima pure jet-a i jos nije zabiljezio mjesec bez ijednog kvara.ono sto pricaju malo malo se mjenja svjecica e tu ne lazu vjerujte.lik svakih mjesec dana kupuje onaj prcvoljak od svjecice koji kosta 90 kn ma strasno...ali prednost mu je malo trosi djubre a dobro ide dok nepocne trokirat misteriozan motor jos na nasim prostorima   :angry7:

clutch:
ja ga imam godinu dana I bez ikakve greske ide samo sam promjenio svjecicu jer je poceo trokirat, sve to meni smrdi opet na pregrijavanje svjecice mozda da probam s nekom boljom svejcicom ? sad je na njemu cHAMPION RG6YCA

posto sam ja njub sto se tice iceg o mehanici molim neke savjete i preporuke sto cinit ?

clutch:
izvadio sam ovu championku sto sam gore naveo rg6yca crna je kao da sam je crnim sprejem špricao ::) pa izgleda da cjeli problem lezi u svjećici, malo sam je ocistio zicanom pa sad motor radi fino, kak je  sam prosla tek nesto vise od 100 tinjak kilometara nesto mi govori da bi mi motor opet mogao riknut u bliskoj buducnosti, malo sam proguglao i vidim da je to uobicajeno kod pure jeta i di techa da tako brzo trosi svjecice, i da bi trebao uzet jednu od ove dvije svjecice jer navodno su puno izdrzljivije

sad koju??: Denso U31ETR ili Denso Iridium IU 24 ?  :help:

Iwo SR Tuono:
DENSO U27ESR-NZU ..... platina 100kn

IWF 22,23,24....iridij 150kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju