pozdrav ekipa
Stara tema meni sve novo, uzeo sam aeroxa starog od 2003 godine, rucni cok, kit 70ccm, veliki cdi, no problem je sto kad sam ga raskopao nece da pali, iako su skinute samo plastike, nema bravu i do sada je palio na kurblu, a sad nakon skidanja plastika nece nikako, akumulator je prazan skroz, (pokazuje 3 V ), ali takav je bio i do sada i palio je, sad mislim da je problem u tim plavo bijelim zicama sa cdi-a jer ih je netko prije mene presjekao i na jednu stavio elek. blokadu, ja sam to sad skinuo ali me zanimaju nekoliko stvari:
- da li mora imati bravu za paljenje jer do sada brava je bila odpojena, neznam gdje su bile spojene zice od brave , nisam pri skidanju plastika nasao neki kontakt,
- ima sa cdi-a dvije plavo bijele zice, da li je svejedno koja ide gdje ili ne??
- i da li akumulator mora imati bar malo struje za paljenje na kurblu ili moze i bez njega
svjetla su trenutno odpojena, ima li to mozda kakve veze, relej paljenja je spojen to nije dirano
Do sada bi samo dao cok i zakurblao , pa bi palio bez problema, sad kad sam skinuo plastike i blokadu sad nece
svaki savjet je dobrodosao, jer idem polako sve sastaviti da bude top
lp