Ostalo > Razne offtopic teme :)

Scooter-Attack, DHL, i ostali

<< < (3/20) > >>

aragonY:
Aaaaaaa pa kako mi je ovo uspjelo promaći ne vjerujem.

Kada sam potvrdio narudžbu stigao mi je mail da je narudžba primljena i ono blabla link sa scooter attacka da mogu pregledati spisak dijelova. Mislio sam da je to to i nisam više ni provjeravao mail. 6 dana nakon toga je stigao drugi mail sa naslovom delivery status i u njemu je pisalo da neke od dijelova koje sam naručio nemaju na stanju pa će biti čekanja dok ih ne nabave. To je trebalo biti ono za karbonske lamelice koje nisu imali na stanju pa je pisalo 5-7 dana.

No, sad se najednom na spisku pojavilo da ni podloške za getribu nemaju na stanju tako da čekam i njih. Nakon toga je uslijedio još jedan mail u kom je pisalo da su karbonske lamelice nabavili, još samo podloške trebaju. I na kraju 05.09. stigle su i podloške i paket je isporučen. Dobio sam tracking link sa dhl stranice, piše da je danas paket obrađen u Regensburgu i trebao bi se transportovati do dostavne baze. Znači početkom sljedeće sedmice bi napokon trebao biti kod mene  :(

Pouka: ne naručujte podloške getribe sa scooter attacka.   :sad3:

luka.ck:
Oprostite sto dizem staru temu. Zanima me koja je razlika izmedu scooter attacka i maxiscoot. Vidim da su im slicne stranice i gotovo iste cijene za pojedine dijelove. Sa koje stranice je najbolje narucivati dijelove i koliki bi bio shipping za vrijednost robe 30-40 eura? Isplati li se narucivati za tako mali iznos?

dario007:
Shiping 8e.Isplati se jer je sve jeftinije nego kod nas.

PchelaUbica:
scooteratack salje DHLom i ide drito iz njemacke do nas.,
A maxiscot salje UPSom i msm da preko italije dolazi a sa istog skladistA. .Dode jednako brzo. Al u ovo vrijeme sada idi na aattack :)

Jos kad se prijavis i napravis adresu i dodes na naplatu izade te prava cijena, bez Taxa .   

robyakarider:
to je ista firma

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju