Ostalo > Razne offtopic teme :)
Scooter-Attack, DHL, i ostali
aragonY:
Naručio dijelova u vrijednosti 250 ojra prije 14 dana i još uvijek nije stiglo. Koliko im ustvari treba da dostave paket i da li je ovo normalno jer ipak sam platio 21€ samo DHLu za dostavu :sad1:
Svi dijelovi su bili odmah dostupni na lageru, samo su karbonske lamelice bile "shippable in 5 to 7 days" ili ti ga dostupne za 5 do 7 dana. Pretpostavio sam da to znači da će cijeli paket poslati za 5 do 7 dana ali evo znači sedam dana je prošlo otkako su to trebali poslati i još uvijek ga nema kod mene. U pošti sam bio, nema ga tamo. Hoće mi to donijeti na vrata ili će stići u poštu?
I još samo jedno pitanje. Da li postoji mogućnost da ću platiti carinjenje i porez na taj paket?
robyakarider:
ja uzimam sa maxiscoota, to je manje vise isti vrag, zna se oduziti jako ponekad
oko tjedan dana treba dostavi, meni ga donesu doma uvijek
i ne kuzim kako si platio dostavu, iznad 150eura bi trebala biti besplatna, bar za hr
aragonY:
Unutar granica EU je besplatna dostava za sve preko 99€ ali to je manje više bitno. Mislio se provozati još koji put bez straha od kiše i potrebe za rukavicama, pet slojeva odjeće i sličnog a oni me našli razvlačiti sa dostavom tu :confused5:
RodrigoBorgia:
Ja kolegi spuh naručio, pisalo 5-7 dana, rasteglo se na skoro mjesec dana :icon_biggrin:
aragonY:
Daj me nemoj zezati :o OMG pa stvarčice sa ebaya mi brže dođu od toga. Nadam se da me neće tako posrati :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju