I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: ivan salinovic sr sale - 11 Rujan, 2017, 17:39:10Citat: ljubo46 - 11 Rujan, 2017, 17:11:22Lega ne bi ti lagao...nekad sam novog polinia kupio za svog nexusa 500 i kad sam ga stavio gore nisam vjerovao da je to moj skuter...ogromna razlika...a variomat nakon 8000km je bio skupa s rolicama kao nov..jer je savrsena zavrsna obrada. A vibracije su se jako smanjile na stratu.Imas na web shopu i kod pleseEvo tu sam pisao nekad davno a slike su nestalehttp://forum.mojskuter.com/index.php/topic,94202.320.htmlUzimam ga definitivno,jučer sam mjerio svoj i krajnju 156km/h ali s obzirom da sam s Sp180 prešao na Beverly 500 dobro ide,al vjerujem da može i bolje,naručio sam u amitrade pa čekam sajlu za kilometar sat,jer ovako stalno palim gps na mobukolika ti je bila krajnja,jer nisam uspio nać u postovima osim da se preporodio i da je ubrzanje bolje,znači ipak osluka pada na polini samo da nađem gdje ču ga naručit i ventralni bijeli kako si rekaona web shopu kod,nisam razumio tražim polini variomat za master 500 mašineisao je nesto sitno preko 160kmh po gpsu tocnije oko 162 (po satu 180kmh) ali ubrzanje je bilo daleko bolje i meduubrzanje takoder. prema krajnjoj su bili okretaji manji nego kod original variomata sto je odlicno kod ganjanja..ma vario je savrsen..tako fino glatko ubrzanje jer je bolcna zatvorena s semerinzima i unutra ide mast...rolice koje dobijes s njim su 12 i 14 gr.... 14 grama su za tvoj skuter odlicne.
Citat: ljubo46 - 11 Rujan, 2017, 17:11:22Lega ne bi ti lagao...nekad sam novog polinia kupio za svog nexusa 500 i kad sam ga stavio gore nisam vjerovao da je to moj skuter...ogromna razlika...a variomat nakon 8000km je bio skupa s rolicama kao nov..jer je savrsena zavrsna obrada. A vibracije su se jako smanjile na stratu.Imas na web shopu i kod pleseEvo tu sam pisao nekad davno a slike su nestalehttp://forum.mojskuter.com/index.php/topic,94202.320.htmlUzimam ga definitivno,jučer sam mjerio svoj i krajnju 156km/h ali s obzirom da sam s Sp180 prešao na Beverly 500 dobro ide,al vjerujem da može i bolje,naručio sam u amitrade pa čekam sajlu za kilometar sat,jer ovako stalno palim gps na mobukolika ti je bila krajnja,jer nisam uspio nać u postovima osim da se preporodio i da je ubrzanje bolje,znači ipak osluka pada na polini samo da nađem gdje ču ga naručit i ventralni bijeli kako si rekaona web shopu kod,nisam razumio tražim polini variomat za master 500 mašine
Lega ne bi ti lagao...nekad sam novog polinia kupio za svog nexusa 500 i kad sam ga stavio gore nisam vjerovao da je to moj skuter...ogromna razlika...a variomat nakon 8000km je bio skupa s rolicama kao nov..jer je savrsena zavrsna obrada. A vibracije su se jako smanjile na stratu.Imas na web shopu i kod pleseEvo tu sam pisao nekad davno a slike su nestalehttp://forum.mojskuter.com/index.php/topic,94202.320.html
e jesam još prije mjesec dana,osjetna razlika,dobio sam i u ubrzanju,i s novim variom i remenom,dobio i 15 km na ubrzanju,1600 kuna sam platio novi malossi multivar s ugradnjom,520 kelar remen,i crveni federi malossi 140kn,sve skupa 2260 kunića