Tehnički kutak > Styling skutera

Poliranje plastika Zagreb?

<< < (2/2)

Poggiali:
a ne znam, mozda mi i ne treba pre dobar detailing, zato kaj je na mjestima kvrcnuto i nema uopce boje, i tam di je bio nosac kofera, ostal je otisak , skinulo je boju... i sad realno bolje onda na novo polakirati, ili ic na neku jeftiniju varijantu, ja bi samo malo vratil sjaj na mjestima, jer ko da se skamenilo od kapljica vode i tak...
Al nebi dao preko 300kn za poliranje...nema efekta... svakako nece rijesiti ta mjesta bez boje, a opet nac original boju pa to krpati... mislim da je onda bolje sve na novo farbati, al to nekom drugom prilikom, jer bi jednog dana iso i na farbanje felgi i tapeciranje sica...

Tomi_ZG:
Onda bolje ne diraj,jer profi posao košta više od 300kn bez obzira kaj nema puno površine,znam da dosta ljudi misli da je to puno jer neki "poliraju" aute za 400kn(kaj kod detailera košta 1500kn) al ima tu dosta zajebancije i ne zna to svako,nije to samo uzet polirku u ruke i peglaj

Šaltaj imaš par slika,možeš i nazvat pa pitaj koliko bi okvirno koštalo

https://m.facebook.com/Dr.KukoCarDetailing/photos/ms.c.eJw1zcENADEIA8GOThhDwP03dkpInqN9rHKlSFR10eLTuAC3RT~;uUu7eYeP2AByIfO4xrrmOybHidPPpMmNEhkvPOa5njXkN3~;~;l~;AFROCPK.bps.a.956593267787309.1073742093.344736185639690/956593317787304/?type=3&source=49&__tn__=EH-R

Poggiali:
Haha, ovaj je ista boja i model ko moj xD
Samo kaj moj sad vec izgleda ko gotov proizvod, ovaj je bas bio u banani  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju