Tehnički kutak > Styling skutera

Poliranje plastika Zagreb?

(1/2) > >>

Poggiali:
Uzel sam ovo cudo od sonaxa, da malo osvjezim plastike, ali zapravo nije nesto :/
https://i.ebayimg.com/images/g/B5QAAOSwEppUP6IN/s-l300.jpg

Na zalost, mogu to raditi samo rucno... oprao sam plastike, pospricao jedno mjesto, namocio spuzvicu i malo na nju kapnuo i polirao, kad sam bio gotov, ispolirao sam mekanom pamucnom krpom, al ostale su crtice gore nego je bilo :/

Iso sam pitat lakirera iz okolice i za farbane plastike na beverlyu bi mi uzeo 300kn da ispolira...

Kak su cjene u Zagrebu, i jel ste bili kod nekog da ste bas zadovoljni?

Gilera_50:

--- Citat: Poggiali - 05 Rujan, 2017, 20:04:43 ---Uzel sam ovo cudo od sonaxa, da malo osvjezim plastike, ali zapravo nije nesto :/
https://i.ebayimg.com/images/g/B5QAAOSwEppUP6IN/s-l300.jpg

Na zalost, mogu to raditi samo rucno... oprao sam plastike, pospricao jedno mjesto, namocio spuzvicu i malo na nju kapnuo i polirao, kad sam bio gotov, ispolirao sam mekanom pamucnom krpom, al ostale su crtice gore nego je bilo :/

Iso sam pitat lakirera iz okolice i za farbane plastike na beverlyu bi mi uzeo 300kn da ispolira...

Kak su cjene u Zagrebu, i jel ste bili kod nekog da ste bas zadovoljni?

--- Kraj citata ---
Imas blackpearla u zg,raspitaj se kod njega,covjek zna svoj posao al nije ni jeftin vjerovatno

Tomi_ZG:
Sonax je poluproizvod,ak hoćeš kaj da valja uzmi Meguiars ili 3M,samo džabe ti na ruku,frend mi za vlastite potrebe dosta s tim kemija,vidio sam svakaj kod njega i to ti je to iz prve ruke,a da ti neki profi detailer to odradi(jer šuster sigurno neće napravit dobro) puno košta,odnosno pretpostavljam da to nisi voljan platit,ovo kaj poliraju "lakireri iz okolice" je kita od posla

--- Citat: Gilera_50 - 05 Rujan, 2017, 20:49:51 ---Imas blackpearla u zg,raspitaj se kod njega,covjek zna svoj posao al nije ni jeftin vjerovatno

--- Kraj citata ---
Znam osobno par ljudi kojima je Pearl napravio sranje,a fino to naplatio,isto ko i Partes na koji se puno ljudi žali u zadnje vrijeme,pošten posao će napravit jedino Kuko ili Svig

Poggiali:
Dobro, sad, ak bude cijena visoka, onda budem radije nosil na novo lakiranje  :icon_biggrin:

Tomi_ZG:
Kod ovih kaj sam naveo je visoka cijena,al rade vrhunski

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju