Sada smo malo off teme, ali ne mogu izdrzati da ne komentiram ovo sa tim valjanjem kupaca... Svi koji skidaju kilometrazu na vozilima u ciljiu prevare kupca su, po meni, lopovi, prevaranti i na kraju krajeva, kriminalci...jer je kriminal nekome prodavati nesto i lagati da je vrednije nego sto je samo da bi se ostvario profit.. To je jedan vid kradje, jer kupcu uzimate vise novca nego sto bi trebalo i uvaljavate gu nove probeme prodajuci mu manje pouzdano vozilo nego sto on misli da je kupio... O skidanju 40.000 km zaista ne treba trositi rijeci, a i tih 15000 km nije uopce malo za prikriti.. Zasto bi svi kupci morali biti vjesti i iskusni mehanicari da bi kupili dobro vozilo? Ili vuci sa sobom sovora od sogora kojinse nesto kuzi u motore, da ga prodavac manje prevari..
Gdje je nestalo postenje?
Ja sam dosada promijenio preko 50 automobila i 7-8 skutera i svima sam iskreno rekao stanje vozila, sto valja i sto ne valja sa vozilom i opet sam ih sve na kraju prodao... Sigurno za manju cijenu nego sto bi dobio lprevarant koji se pravda da " to i drugi rade".. Drugi pljackaju i bankomate, pa sto ona ne bi i to radili, kada vec to " i drugi rade"?
To je najgluplji izgovor za prevaru.
Ja mirno spavam i imam cistu savjest, a svim prevarantima zelim da ih izlevate jos veci prevaranti od njih samih..