Općenito > Maxiskuteri

Maxi skuter troši ulje

<< < (6/6)

maxsakot:
U prošlu subotu stigao Milano. Trebalo mi 7 sati za 485 km. Prvi zastoj na slov. granici od 40. Drugi između Bresce i Bergama zbog radova na autostradi. Ja stajao zbog točenja goriva i wc. Još jednom stao piti vode. Probao mksimalnu brzinu, kazaljka stala na 140. Putna mi je bila 110-120. Rijetko sam pretjecao i to sa 130
. Stvarne brzine su sigurno manje. Kontroliram ulje i ono ispod minuma,dolijem 2 dl. i nivo dođe na max. Slike mi ne prolaze pa kada se vratim doma za komp. nešto ču poslati. Tipkam na mob. mukotrpno je ali ću odgovoriti na komentare. Pozdrav.

balki:
Aj baci oko na skuter vozni park Milana tj sta Talijanci voze najvise pa napisi kratak osvrt kad se vratis. (Brandovi/modeli/starost i stanje u kojem ih voze)

maxsakot:
Malo sličica pri povratku iz madone kod Milana. Krenuo danas prije podne oko 9 a doma u Krasici bio oko 16 sati. Vozio između 100 i 110 km. na sat. Nedeljom kamiona nema a nakon Venecije su i automobili prorijedili. Kiša me pratila od Bresce do Vicenze. Cijena benzina danas na autoputu bila 1,84 eura. U gradovima 1,45e.

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

maxsakot:
Pojašnjenje sličica odozgor na dole: Odmorište kod Vicenze,
                                                          Panorama Trsta,
                                                          moj skuter a ruksak mi je na leđima,
                                                            vrata jadrana.

maxsakot:
Balki! Žao mi je što nisam stigao do samog centra Milana zbog obaveza. Znam iz posjeta ranijih godina da su uz Piaggio zastupljeni jednako i azijati, Kymco, honda i jamaha. Drugi puta, obečavam !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju