Općenito > Maxiskuteri
Maxi skuter troši ulje
maxsakot:
Vlasnik sam maxsi skutera piaggio x7 iz 2010g. sa 22. 800 km. Kupio sam ga prije mjesec dana od prvog vlasnika sa urednom servisnom knjižicom.
Skuter odlično ide, troši oko 3,3 l. na 100km., na cestama oko Rijeke gdje živim ali sam nakon prijeđenih nekih 450 km. dolio skoro pola litre ulja u motor. Jeli to normalno za ove uvjete,usponi oko Rijeke i temperatura zraka od 35 stupnjeva minimum ?
Ovo mi je prvi skuter tog tipa, do sada sam imao Kymcove pedestice i Yamahu YBR 125 ccm, tako da nemam iskustva sa X7.
Zahvaljujem na svim iskrenim savjetima i mišljenjima.
SF2 Freak:
NIsta cudno , kada netko kaze da 4t ne trosi ulje ... o da itekako trosi. Natoci do maximuma i gas dalje.
kos7:
svaka masina mora trosit ulje, jer to znaci da se podmazuje.... kome doslovno ni kapi ne potrosi od zamjene do zamjene bas nekaj i ne valja
nikola.dragicevic8:
Napravio si 450 km od kako si ga uzeo ili? Jesi gledo razinu ulja kad si ga kupio, pusti servisnu knjigu jer sam se svega nagledao od tih "uredno servisiranih" skutera. Naravno da mora trosit al skoro pola litre na 450 km ne trosi ni 2T skuter :nono:
Rox-Rab:
Ne smije trosit ulje,barem moj 300 i.e. nije trosio nista
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju