Tehnički kutak > Tuning skutera
Stavljanje Racing kita pomoc
Tomi_ZG:
Ma sve 5 nitko se nije rodio naučen ni tjuner,al nemoj bit "nekršten" nego poslušaj malo,takav setup se slaže ono u full,nema tu ja ne bi da to ide max nego malo slabije da imam za do kafane,da si probao vozit takav skuter,popričat i upoznat ljude koji su to slagali bilo bi ti jasnije,ovak ćeš bacit pare i izgubit živce s tim
๖ۣۜMooZ:
Vidit cu jos kolko ce me kostat sve zajedno da to napravim pa razmislim, jako skupa igra kolko vidim
dario007:
Taj cilindar nemres slozit malo manje racing jer je to cilindar za 12+ soma okretaja,pricam opcenito nezz kak je kod pezoa.
Znaci on na 9-10 soma ne ide nikak i trosi abnormalno benzina,tako ili slozit kako spada ili uzet neki base ili slabi midrace koji mozes vozit sa gotovo svim serijskim komponentama osim frge kod peze.
Zaboravi da bus se s racingom vozikal svakodnevno i da neces serafit a da ne pricam koliko treba za ustelati takav setup,na 8tisuca mora stajat u mjestu.
civro:
Ja sam za roxa uzeo racing mk2 17-18hp
19karb nardo,radilica,kvacilo vario remen..vj cu i getribu stavit
To mi je prvi alu cilindar..inace prie sam imao duje + iso je ko lud samo je onda bio yasuni gore..i dizna oko 105..trosio je ko sotona..
๖ۣۜMooZ:
pa kolko racing cilindri trose otprilike dok kazes da guta ko sotona ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju