Tehnički kutak > Tuning skutera
Stavljanje Racing kita pomoc
๖ۣۜMooZ:
hpc radilica je narucena uz kit tak da je ona po meni i vise neg dovoljna, prijenos mi je cijeli sportski mjesano stage 6 i malossi, karb i spuh se da nac nes polovno, a za getribu mi bas nije jasno zas se mora mijenjat tj. mislio sam da je serijska ok :dontknow:
Tomi_ZG:
Ne moraš je mijenjat,al takav setup se slaže kak spada il nikak,to je za ljude sa već poštenim stažem u tuningu jer svaka greška puno košta,a po pitanjima vidim da nemaš iskustva s time
S time da se vj. moraju i blokovi turpijat za taj cilindar,a da ne pričam o sirotinjskom pežo usisu kojeg treba pošteno prokopat,znači blokovi po pola,nisu to lego kocke da se samo nabije jedno na drugo
๖ۣۜMooZ:
Ma dobro nemora sad bit sve sportsko il sta ja znam da bude max tuniran jer kolko znam ovo je najjaci cilindar kit za sf, karb spuh i struja se da sredit lagano tako da me nebi trebalo nis kocit a getriba ako bude problema s njom onda i nju za par mj uzet i rijesit se tog iako po meni to bas nije potrebno
RunnerSukosan:
Na racingu se blokovi moraju turpijati! A ofulaj malo stelu karba pa ces uplatit misu zadusnicu za racinga :pop: :laughing7:
Al mislim da ti se ne isplati upustat posto.nemas iskustva.
๖ۣۜMooZ:
ma sto se tice iskustva najmanji problem, samo me zanimalo sta se sve treba a iako nes nebudem znao znam ko ce znat :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju