Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 180cc by Toni46
dario007:
A tako Suhi?
Pa eto moje kalkulacije su dr.eva poterale 122gps-a,a ti prvo moras nes konkretno slozit da uopce podijelis sa nekim.
Sta se dopplera tice,ja sam rekao kako na piaggiu radi,tj ne radi,nis drugo i preporucio ono s cim sam i sam zadovoljan,sad kaj si ti to sebi uzeo za zlo...
Corector:
A ja se trudim na 6 frontova i nitko me ne dozivljava :'(
SF2 Freak:
Istina budem probao nest konkretno slozit inace po struci šišam travu na maksimiru. :toothy9:
--- Citat: Corector - 17 Veljača, 2019, 11:45:47 ---A ja se trudim na 6 frontova i nitko me ne dozivljava :'(
--- Kraj citata ---
Samo da elektricnu diznu zamjenis za mehaničku dellorto postao bi forumski Svetac kao Rade , Dax i ekipa :old:
PchelaUbica:
Ak drevo sa 122 gpsa nije slaganje, i popraceno sve sa radovima i slikama prerada, onda treba cijeli forum zakljucat
Stvarno jave se likovi koji nis ni ne objavljuju nit slazu ista i kad dodu na forum onda poseru i to malo sto ima na forumu sto netko napravi
SF2 Freak:
--- Citat: PchelaUbica - 17 Veljača, 2019, 11:56:30 ---Ak drevo sa 122 gpsa nije slaganje, i popraceno sve sa radovima i slikama prerada, onda treba cijeli forum zakljucat
Stvarno jave se likovi koji nis ni ne objavljuju nit slazu ista i kad dodu na forum onda poseru i to malo sto ima na forumu sto netko napravi
--- Kraj citata ---
Takvi likovi nista ne objave jer bas od ovakvih kao ti koji dume nemaju ostanu posrani. Pametujes nesto Polini Malossi a neznas kaj je blokada za variomat.
Zapravo bas mi drago kaj nisi uzeo Dopplera sada ce ti ici losije. Dok ce Zvonkec na Doppleru lakocom mlatit 100gpsa , tvoj ce urlat na 11000 dok se ne rastepe. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju