Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 180cc by Toni46

<< < (118/126) > >>

RunnerSukosan:
Toni moj nema ,bez buraza ni prdnut ne smijes :toothy9:

Pupo:
Nekuzim to lockanje teme a još manje ono kad se trazi prebacivanje u otpad. I onda odu sve korisne informacije u otpad koje mogu koristi i drugima.

Matija97:
Budimo realni,sve malo starije teme nemaju ni jednu sliku zbog rusenja web siteova preko kojih smo uploadali slike...Nekad sam cak i volio procitat koji zanimljiv projekt ispunjen slikama,citaj u svakom postu bar po 1 slika,dns je samo trabunjanje i kalkuliranje,jedine slike su slike grafova izduvnog kanala na dr evu  ::) Sry na offu al mogao bi napisat ogroman post zasto lockanje tema,brisanje tema,brisanje profila i slicno  :icon_thumright:

dario007:
Eto,sad ni drevo ne valja... :icon_scratch:

To ti je kad svi nekaj budze ili misle da budje i cuvaju u tajnosti ko da slazu svemirski brod.Onda ni nema nis projekata...

SF2 Freak:

--- Citat: Matija97 - 17 Veljača, 2019, 10:58:43 ---Budimo realni,sve malo starije teme nemaju ni jednu sliku zbog rusenja web siteova preko kojih smo uploadali slike...Nekad sam cak i volio procitat koji zanimljiv projekt ispunjen slikama,citaj u svakom postu bar po 1 slika,dns je samo trabunjanje i kalkuliranje,jedine slike su slike grafova izduvnog kanala na dr evu  ::) Sry na offu al mogao bi napisat ogroman post zasto lockanje tema,brisanje tema,brisanje profila i slicno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Makni profilnu prevaro  :toothy12: Stavi sliku intercoolera radje  :frajer:

--- Citat: dario007 - 17 Veljača, 2019, 11:18:58 ---Eto,sad ni drevo ne valja... :icon_scratch:

To ti je kad svi nekaj budze ili misle da budje i cuvaju u tajnosti ko da slazu svemirski brod.Onda ni nema nis projekata...

--- Kraj citata ---
Ja ne  kužim kaj je tu loše ako ne podjeliš nešto  sa ekipom. Kaj moraju svi znati kaj ti imaš ? Jer ako neznaju odmah si dušman. Eto ja ne objavljujem ništa ,a bilo je radova. ISto kada se i pokvari nešto ( to je nemoguce ) neću nista pisati. Od toga nista nemam. A i javljaju se pametnjakovići.
Druga stvar bi bila da sada netko otvori post i napiše. Dns slaganje masine kod mene u 11 ujutro ponesti bambuće i kotlovinu. I onda kao ekipa slagati nesto fino rostiljada , cuga. E to bi bio poso , a ovk sve je to jadno i bijedno.

Slobodno možeš zakljucat i moju temu ak ti se da i onak nikakve koristi od nje. Napisem za Doppler vario ispadne cikusant , napišem za 12 karb da je dobar opet sam munja itd itd Kakve koristi uopce biti na forumu kada ste ko ovce i ne vidite dalje od Malossia i Polinia i tvojih kalkulacija.

Adios  :skuter:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju