Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 180cc by Toni46
Tomi_ZG:
Neka,sad ćeš ubit brašno u Čokovom zamorčetu,bukvalno ćeš ga ispreskakat ko veverica grane ;D
steeef:
btw sad sam se sjetil one zelene srke sa bb masinom kak je bila sklepana..kad smo isli u vz,n. marof, kz itd :icon_biggrin:
Patr1k747:
Odlican projekt . Napokon neki noviji skuter , super za nekoga ko me je puni k**** starih SPa i SR-ki :icon_thumright:
ljubo46:
--- Citat: dario007 - 06 Kolovoz, 2017, 19:17:14 ---Zanimljivo :) pratim...
Nije li u prvotnom planu bio sport pro kad si se raspitivao oko njega?
--- Kraj citata ---
a bio je ali sam odustao... :toothy3:
--- Citat: steeef - 06 Kolovoz, 2017, 19:26:32 ---serijski nosac od pedesetke?
bce vibrator :zubo:
--- Kraj citata ---
mislim da nece biti bas strasno..a svaki bb radi kak radi..nema tu neke pomoci :icon_biggrin:
--- Citat: steeef - 06 Kolovoz, 2017, 19:30:35 ---btw sad sam se sjetil one zelene srke sa bb masinom kak je bila sklepana..kad smo isli u vz,n. marof, kz itd :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
u da to je bila bas sklepotina hahahah al mislim da su je sredili malo..valuh je ubacio prste i dotero ju je :icon_biggrin:
--- Citat: Patr1k747 - 06 Kolovoz, 2017, 19:33:58 ---Odlican projekt . Napokon neki noviji skuter , super za nekoga ko me je puni k**** starih SPa i SR-ki :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
bas to sam htio da...sve puno sp-ejaca koji su grobovi a kostaju ko da su od zlata.. :angry7: :laughing7:
Corector:
S originalnim nosacem tj. selenima je super po pitanju vibracija. Ali se malo piga na dodavanje gasa, i u zavojima masina malo plese,pogotovo se osjeti oko stotke pa na vise. Kad stavis tvrdje selene onda je upravljivost odlicna, ali trese za OOsskkaarrraa.
Jos je ovo sp180...
Evo recimk moja prva veca voznja s nrgom150 je bila do Cazme i natrag kad sam isao jebat majku i utjerivat dugove. Serijski seleni, masina je malo ljuljala, ali svejedno ga nisam pustao ispod 90.
Al vec vidim generalku na masini :toothy3: tako da nisam neki fan ovoga
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju