Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 180cc by Toni46
Toni46:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 25 Siječanj, 2018, 15:46:49 ---Toni sretno s novim ventilvarom i nadam se da se neće odvidat u vožnji, al kolko vidim ova radilica je već dosta odvrtila i izgleda umorno i ako ne provrti na ventilvaru mogla bi puknut kod kalote variomata (ne bacam malera, općepoznata BB bolest) a i sam si rekao da trebaš repirat vodenu pumpu, tak da ne bi bilo loše probat iskopat neku urednu polovnu radilicu i slozit je skupa s novim ležajima/semerinzima i vodenom pumpom :dontknow: ja sam Matiji prodao prije 2 godine bgm radilicu za malagu i kolko vidim još vozi :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Hvala, a ne znam. Kako bude bude... :confused5:
Toni46:
Srka sklopljena danas, napravio nekih 80km. Stavljen mali crni sic i braking disk naprijed. Moram jos narucit gljivu i vecu diznu i to bi onda bilo to. :hello:
Tomi_ZG:
Odlično,sad samo da potraje,a svi bi odma blokove po pola zbog navoja,mada priznajem malo je majstora koji ovo znaju i mogu napravit kak spada
Toni46:
--- Citat: Tomi_ZG - 26 Siječanj, 2018, 20:06:46 ---Odlično,sad samo da potraje,a svi bi odma blokove po pola zbog navoja,mada priznajem malo je majstora koji ovo znaju i mogu napravit kak spada
--- Kraj citata ---
Upravo tako, vjerujem da ce sve bit u redu, a majstoru svaka pohvala i svaka mu dala :toothy10:
RunnerSukosan:
--- Citat: Toni46 - 26 Siječanj, 2018, 19:37:52 ---Moram jos narucit gljivu
--- Kraj citata ---
Fino da si sve rijesio i slozio, puno sretnih km bez kvarova.
Al gljiva na serijski motor? Are you kidding dude?! ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju