Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 180cc by Toni46
aprilija top:
:glasses9:o :headbang: :headbang: :headbang: Stavi maticu jos onu sa plastikom protiv otezanja
Toni46:
--- Citat: aprilija top - 25 Siječanj, 2018, 13:56:26 --- :glasses9:o :headbang: :headbang: :headbang: Stavi maticu jos onu sa plastikom protiv otezanja
--- Kraj citata ---
Imam tu maticu da :glasses9:
aprilija top:
iskreno malo sam skeptican na taj grubi namoj ne drzi ko fini ne stezat na pistolj probat zablokat radilicu i na 6-7 kg s kilo kljucem stegnut vise od 8 kg netreba da se navoj nebi ostetil ponovo.
Toni46:
--- Citat: aprilija top - 25 Siječanj, 2018, 14:15:07 ---iskreno malo sam skeptican na taj grubi namoj ne drzi ko fini ne stezat na pistolj probat zablokat radilicu i na 6-7 kg s kilo kljucem stegnut vise od 8 kg netreba da se navoj nebi ostetil ponovo.
--- Kraj citata ---
Stezati Ce se sa postoljem na slabije nego prije, na nekih 8-9 kg. Vjerujem da ce bit sve u redu
kiza-iz-kvarta:
Toni sretno s novim ventilvarom i nadam se da se neće odvidat u vožnji, al kolko vidim ova radilica je već dosta odvrtila i izgleda umorno i ako ne provrti na ventilvaru mogla bi puknut kod kalote variomata (ne bacam malera, općepoznata BB bolest) a i sam si rekao da trebaš repirat vodenu pumpu, tak da ne bi bilo loše probat iskopat neku urednu polovnu radilicu i slozit je skupa s novim ležajima/semerinzima i vodenom pumpom :dontknow: ja sam Matiji prodao prije 2 godine bgm radilicu za malagu i kolko vidim još vozi :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju