Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 180cc by Toni46

<< < (44/126) > >>

Corector:
Kako se navoj sjebe?
Dodje ti tgb 303r pred oci. Nema struje, crko namotaj. Ides odvrnuti maticu od radilice s pistoljem i izuje se navoj radilice. A kod peugeota mi se izula zdrava matica. :laughing1:
Ovo je hardcore verzija, nije mi to nikad poslo za rukom pa mogu pretpostaviti da je to od prekoracenja sile zatezanja. S obzirom da to striktno postujem, bogami nije mi se nikad ni odserafilo, a znam ih jako puno kojima jest. Valjda su na dan zatezanja postili :dontknow:

Trebali bi se zapitati kod pucanja kraka radilice. Ako zategnemo maticu jace od propisanog,nije li vlacno naprezanje vece na onom oslabljenom dijelu, i da li ono kumuje pucanju radilice Tri upitnika

Meni nikad nije pukla radilica, a s piaggio radilicama se druzim xxx xxx tisuca kilometara.
E da, i nije mi jasno dokle ce durati radilice skup s lezajima kojima je vidljivo spigan krak u variomatu? Oscilacije su nekad tolike da zupci ventilvara struzu od bendix. Sutim i pratim par slucajeva.

Cekaj da si bacim par kletvi posto vozim vjecni agregat; dabogda mi pukla radilica, dabogda mi se odserafila radilica, dabogda mi se izuo navoj na radilici i matici, dabogda istupio borer buseci radilicu poprijeko da je osiguiram.
Slobodno se mozete pridruziti kletvama prema vjecnom agregatu, on ak se ne pkvari ja cu uzeti cekic i napraviti si posla  :confused5:

steeef:

--- Citat: Corector - 02 Prosinac, 2017, 13:46:02 ---E da, i nije mi jasno dokle ce durati radilice skup s lezajima kojima je vidljivo spigan krak u variomatu. Oscilacije su nekad tolike da zupci ventilvara struzu od bendix. Sutim i pratim par slucajeva.

--- Kraj citata ---

mjenjal sam 2-3 takve spigane,kad su dobile luft na lezajevima i kad sam ih izvadil van,svaka je imala pojeden dosjed lezaja

Corector:
U jednom kriticnom trenutku, to bi se trebalo eksponencijalno brzo razvaliti. Tako da je najjeftnije voziti pa ce da vidimo. Za jednog znam da dura oko godinu i pol dana, samo nemam podatak koliko je presao...

Nisam spomenuo da te radilice nemaju "nista" lufta pod rukom. Radi se o purejet radilicama koje generalno ne klapaju za razliku od onih s karburatorom. Jednu spiganu vozim ja, evo vec 2500km. Znaci dobrih 2000km punog gasa na tripovima. Nist ne trese, nema cudnih zvukova.

CoK:

--- Citat: steeef - 02 Prosinac, 2017, 13:36:59 ---povuci turpijom po navoju tog sarafa koi mislis usarafit u krak pa vidi dal skida  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ovo mi je dosta, hvala

Toni46:
Evo decki da se javim da je srka presla u moje vlasništvo, bit ce sad nekih radova preko zime i tako. Stay tuned :headbang: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju