Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 180cc by Toni46
ajlavsrku:
Ja sam nekidan malo procistia kiler crijeva itd,izlija sam antifriz i onda vodom iz crijeva samo pusta vodu na cep da ide na donje crijevo,i iza par puta nalia samo destiliranu vodu pa pokupi taloga i kamenca,dobro ga ugrija,pa ohladia pa ponovo 2 puta,mogu rec da je izbacilo sporke vode jos dosta dok nije nakon 3 puta tako destilirana-grijanje pocela tec potpuno cista voda,onda ulija pola antifriz pola destilirana i mogu rec da se sporije grije nakon toga,pala mi je temperatura za crticu iako je ista temperatura bila vani!
steeef:
ja bas i nebi skidal navoj na manji,nebu to dugog vijeka i zdrava radilica zbog navoja zavrsi u smecu..
Tomi_ZG:
Da tu se slažemo,ak baš nije grdo stradao ja bi tu samo prošao nareznicom da se izravna koliko se da,novu maticu i provjerena fora je namazat navoj ne loctiteom nego baš diht masom onom za blokove i zabit pištoljem,jednom sam tak skarabuđio načetu radilicu i držalo je godinama,samo svaki put kad se skida vario ponovo namazat navoj,staru diht masu ne treba ni skidat unutar navoja nego samo ono kaj viri prema van
steeef:
to se jedino napravi kak se spada da se nosi navarit materijala,potokari i nareze novi navoj..to je procedura al je opet jeftinije nego nova radilica i napravi se posel kak treba..
ne kuzim kak se sj#bo navoj,sam od sebe se nije.
SF2 Freak:
Svi znamo kako se navoj sjebe , ne treba od toga raditi polemiku. Ovo sa diht masom je dobra ideja ali bolji je loctite. Kolko cesto se skida ta matica... Svakih 10000km
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju