Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 180cc by Toni46
ljubo46:
Ufff nebi da je tak tvrd i da trese...
Radje nek se uvija malo... :icon_scratch:
Haahaa nove selene stavim i gotovo mora bit dobro.
boulybox:
vjerujem mi kad ga prvi put neko provoza ispred tebe bus reko daj lezajeve, podosta se to krivi i jos vise kad se zgrije.
zapravo meni vibre nisu ni tolko lose na selenima jedino pri usporavanju kad kuplung drlja svoje onda se dosta prenosi.
jedina opcija sve plastike malo podsajbat sa ublazivacima ;D
dacerovs:
--- Citat: boulybox - 06 Kolovoz, 2017, 20:35:47 ---dosta ti se to na selenima upigava, pogotovo ak si skrtica ko ja pa kad je masina bila po pola nisam stavio nove selene, inace ja imam na ajsu 172ac i motor je dosta koma po zavojima jer se upigava popola, btw sve je slozeno na nosac od 50tke sa pojcanjem.
definitivno ubaci lezajeve pa ak bu ti to dosta treslo predes na selene.
malo offtopica, ima li netko mjere lagera koji idu u blok umjesto selena na nosac od 50tke, znaci da s vanjske strane bloka stoje poravnati s blokom a nutra do auspuha da malo strse ko seleni, hvala
--- Kraj citata ---
Uf, ja sam se na meetu vozio iza tebe, to je strava bilo kako se piga kad spucas gas preko onih neravnina u Bistri.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ditek:
Njah, trebo si sport pro slozit, bar bi išo za razliku od sp-a ;D
jel se planiraju neki tjuning djeli stavljat? Barem usis i multivar?
ditek:
Što se tiče ubacivanja lagera umjesto selena: na sr nosač se ubacuju 2 komada, tako sam ja sebi.. ako se slaže na sp nosač ili na 50 nosač onda idu ili 2 šira ili 3 uža legara.. zadnji lager mora virit van par milimetara do nosača da se nemora širit nosač distancama šajbicama i ostalim fushevima, a i bit ce kruće tako :) samo treba sad iskopat dimenzije ako je neko radio.. ako ne onda šubler u ruke i deri
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju