Tako sam i složio ali kad gledam sliku tamo je drukčije. Pa ti sad budi pametan. Svaki manual koji sam skinuo ista slika. Valjda su krivo nacrtali na prvom manualu a ovi ostali samo kopirali.
Dosta o karbu ja bi sad o forumu.
Ljuti me jedna stvar. Ljudi dolaze na forum po savjet, pomoć i to sve ok. Forumaši se potrude da pomognu kolegi te ovakav savjet čovjek proba pa ak to nije to onda se opet vrati po novi savjet i tako sve dok ne riješi problem. Mislim da bi bilo lijepo da na kraju kako je znao doći po pomoć da napiše nekakvi rezime kako je riješio problem i u čemu je bila greška. Tako bi i drugi forumaši mogli naučiti nešto više. Ovako za sada ako imam neki problem potražim sličnu temu, pratim je, uspoređujem sa svojim problemom i najedanput kolega forumaš nestaje. Riješio je svoj problem i nema ga više a mi ostali nagađamo kako ga je riješio. Nije valjda tajna, nek napiše problem sam riješio tak i tak. Greška je bila tu i tu. Ovo je bilo moje osobno mišljenje. Neznam kako drugi forumaši razmišljaju. Možda se neko i slaže samnom.