Općenito > Generalno o skuterima

Stigla "nova" pila

<< < (2/12) > >>

R@kija:

--- Citat: Drnda-1 - 11 Listopad, 2008, 19:04:09 ---nemam sa cega prebaciti slike, a zna li tko da li bi bilo ok, na ovo seriski centralni, i crne federe kuplunga te diznu 75? prodaje tko seriski airbox i zvono?

--- Kraj citata ---
hrga prodaje seriski airbox(mal sjeban kaze)...neam na cemu hrga...

Drnda:
vec sam rekao hrgi da cu uzeti, aj nek mi netko poslika tko ima dell. 19 na seriskom airboxu kako je spojen na karb airbox, koji je navoj dizne m5 ili 6... koja je igla w 7 ili 16, vozim ga na 1/3 gasa i trosi oko 5 litara, sutra ako uspijem ide seriski centralni crni federi kuplunga, ako bude 75 dizna ide i ona,kada je pukla pa cu odnijeti liku koji vari plastike, dosta plastika je popucalo na mjestima kroz koje saraf prolazi, ako se skupi love ide u crno narancasto mat ... ovako rastelan pere sve pedesetke...
edit.. kupujem i termometar ,jesu preteske role 6.7 gr za ovo ili bi bolje bile 4.7 gr, zato jer mislim da sa 4,7 gr bi lakse hvatao rezonanciju spuh...

Drnda:
Zanima me pase li ova maska na SF2  http://www.scooter-prosports.com/cat-3640,Scooter-50ccm-Peugeot-Speedfight-2-LC-Verkleidungsteile
pise da je universal pa zato pitam izgleda mi super, zanima me radi dosjeda na stakla farova, ima li je tko?  BCD458713 to je kod proizvoda

speed:

--- Citat: Drnda-1 - 12 Listopad, 2008, 17:17:13 ---vec sam rekao hrgi da cu uzeti, aj nek mi netko poslika tko ima dell. 19 na seriskom airboxu kako je spojen na karb airbox, koji je navoj dizne m5 ili 6... koja je igla w 7 ili 16, vozim ga na 1/3 gasa i trosi oko 5 litara, sutra ako uspijem ide seriski centralni crni federi kuplunga, ako bude 75 dizna ide i ona,kada je pukla pa cu odnijeti liku koji vari plastike, dosta plastika je popucalo na mjestima kroz koje saraf prolazi, ako se skupi love ide u crno narancasto mat ... ovako rastelan pere sve pedesetke...
edit.. kupujem i termometar ,jesu preteske role 6.7 gr za ovo ili bi bolje bile 4.7 gr, zato jer mislim da sa 4,7 gr bi lakse hvatao rezonanciju spuh...

--- Kraj citata ---

imao sam ja negdje,sliku,pa ak nadjem okacim je,sad je gljiva :laughing9:

Drnda:
evo dolaze novi retrici mislim da su kao na wrc modelu seriski, termostat i termometar... sad me zanima na skut sam vratio crveni seriski centralni, nema nikakvih rupa ali sa svim ovim na njemu ide 80, imam doma 4,7 gr malossi role i znam da je sa ljubicastim centralnim isao 85, mislim da mu nakon 70 kmh fali okretaja, ali ipaj je ogromna razlika 2 gr. pa sto mislite koje da stavim....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju