Općenito > Generalno o skuterima
Stigla "nova" pila
R@kija:
daj poslikaj motor malo... :toothy12:
Bruno1990:
cekaaamo slike :drunken_smilie: :icon_scratch: :toothy3:
Drnda:
a vidim svi hoce slike, morat cu u nekog pitat fotic ili mob bolji, jer sam svoj prodao da bi uzeo skut, samo cu reci da je izvana za sada skoro cista serijala, nego zanima me koje rolice da stavim, problem sam objasnio iznad te nisu na njemu ok instalacije zmiga tj. ne rade ok, to je odkad je kupljen tako, rade prebrzo, a od prije 2 dana rade samo desni kada se malo trzne motor? zna li netko u cemu bi mogao biti problem, masa?
i kada se mijenja senzor za temp. onaj bimetal koji se odvije da li se treba ispustati antifriz ili mogu samo odviti stari i zaviti novi
vktr:
Nikako da nauče ljudi, još uvjek po pežoovima...ccc
Strašno :toothy12:
Zezam se malo, ajde sretno sa svim, daj slike što prije
a to bi trebalo ovak doć ili kaj??
To sam u fotošopu nabacio na neki skut kaj sam na netu našo, al sviđa mi se ovak nekak, mogo bi si ja to pribavit
Drnda:
--- Citat: vktr - 17 Listopad, 2008, 23:31:53 ---Nikako da nauče ljudi, još uvjek po pežoovima...ccc
Strašno :toothy12:
Zezam se malo, ajde sretno sa svim, daj slike što prije
a to bi trebalo ovak doć ili kaj??
To sam u fotošopu nabacio na neki skut kaj sam na netu našo, al sviđa mi se ovak nekak, mogo bi si ja to pribavit
--- Kraj citata ---
da tako nekako, kao ima sare sitne po sebi tako da se imitira karbon, imaju jako lijep oblik pa sam ih uzeo, danas mi ih je lik poslao zajedno sa ove 2 stvari pa ce valjda u pon. doci ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju