Općenito > Generalno o skuterima
Stigla "nova" pila
neer:
--- Citat: Drnda-1 - 27 Listopad, 2008, 21:32:04 ---nisam znao hvala neer :icon_thumright: a cime se moze siriti dizna, sada sam stavio diznu 63 umjesto 92 i ide do 75, nisam uspio vise, ali mi se cini da dosta slabije ubrzava, malo sam cackao po karbu i uvijek mi ima viska zraka, sve dihta ok znaci kako da smanjim zrak...a opet kopao po releju i g#vn% opet nece da radi , stvarno vise ne znam sto cu.. :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
nema na cemu :icon_thumright:
ja imam bas alat za dizne kao male turpijice ja sam ih jedva nabavio a i masno platio...za busenje dizni mogu ti posluziti one spajalice za tkaninu kak se vez zovu samo im treba obrusiti spic da budu grube da djeluju kao turpijica :glasses2:
Drnda:
legendo, ja malo iglom prosupao pa ako je prosirilo imalo onda ok, ako nije nema veze jer sam skut malo nastelao, ide isto ko i sa diznom 92, znaci leti, isao sam nekih 90 kmh u nekih kilometar ceste, samo mi neznam zbog cega kada je hladan cim dam pun gas ugusi se jer mu fali benze valjda, boja svjecke je odlicna, a ona je NGK br7hs, kada krepa ta ici ce 8 koja mi je u gepeku rezerva, a gdje ima kupiti diht masu kojim bi premazao spoj flandje i spuha jer mi pusta na njima malo pa me zivcira
Drnda:
ovako zbog cega bi moglo pustati na cepu antifriz( nevalja brtva ) ili ? ima li tko prednje plastike prozirne za zmige od sf? koje je dimenzije seriski remen? debljina? i koliko je velik malossi x belt
tomof10:
diftung masu imas uzet u svakoj automehanicarskoj radnji ali ja mogu dat keci pa da ti da.
Drnda:
ma nema veze, pokusat cu to vec nekako skrpiti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju