Općenito > Generalno o skuterima
Aprilia SR 50 R - Giannelli Reverse stelovanje..
Ronn:
Imam Aprilu SR 50 R -2017 i sada na 1000km planiram da skinem blokade i da stavim Giannelli Reverse, kakvo stelovanje treba za Reverse-a ?Sta treba promeniti?
I sta se dobija uz Giannelli Reverse-a kad ga kupis novog?
Sorry za los srpski ili hrvatski kakva i da je strana, pozdrav od Makedonija.. ;D
TopPerfomance4:
Dizna u karburatoru 64-68 maknuti limić sa karburatora ako je stock vario 4,3-4,5 gr rolice
Ronn:
--- Citat: TopPerfomance4 - 20 Lipanj, 2017, 02:58:09 ---Dizna u karburatoru 64-68 maknuti limić sa karburatora ako je stock vario 4,3-4,5 gr rolice
--- Kraj citata ---
Sve je stock, nista nije menjato planiram da stavim Giannelli Reverse tek kad skinem blokade, a i posle skidanje blokade samo Giannelli Auspuh i da ga nastelujem, necu da diram ni vario, ni lamelu, ni kit ni nista..
A kakve opruge na kvacila da stavim?
RunnerSukosan:
Cesto se dobije sa auspuhom oprugice i rolice koje su 4.7 il 4.8, nije to minarelli da tako lagane idu... Samo reverse je dosta elastican pa ce vjv i 5.3 dobro pasat al svakako probaj sa rolicama koje dobijes. Diznu 62 cca stavi ,na zimu mozes vratit 64. Preko toga ne trebas ic jer neces apsolutno nista dobit nego pre bogatu smjesu i veliku potrosnju.. Ja i clan Stipe smo vozili 60 diznu na reverseu s limicem.
Ronn:
--- Citat: RunnerSukosan - 20 Lipanj, 2017, 05:07:35 ---Cesto se dobije sa auspuhom oprugice i rolice koje su 4.7 il 4.8, nije to minarelli da tako lagane idu... Samo reverse je dosta elastican pa ce vjv i 5.3 dobro pasat al svakako probaj sa rolicama koje dobijes. Diznu 62 cca stavi ,na zimu mozes vratit 64. Preko toga ne trebas ic jer neces apsolutno nista dobit nego pre bogatu smjesu i veliku potrosnju.. Ja i clan Stipe smo vozili 60 diznu na reverseu s limicem.
--- Kraj citata ---
Cemu sluzi ta dizna na karburatoru i jel mora da se menja dizna? I uz Giannelli-a se ne dobiju opruge, tako da kakve da stavim? I za koliko ce povecati to potrosnju skuteru?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju