Općenito > Generalno o skuterima
Aprilia SR 50 R - Giannelli Reverse stelovanje..
dario007:
Sve ti je napisano i detaljno objasnjeno,na tebi je da odlucis sta ces i kako napraviti...veca dizna je najbitnija stavka u cijeloj prici ako ne planiras sahraniti skuter u kratkom roku!
Ronn:
--- Citat: dario007 - 27 Lipanj, 2017, 08:53:23 ---Sve ti je napisano i detaljno objasnjeno,na tebi je da odlucis sta ces i kako napraviti...veca dizna je najbitnija stavka u cijeloj prici ako ne planiras sahraniti skuter u kratkom roku!
--- Kraj citata ---
Znaci:
- Giannelli Reverse
- 4.7gr. Malossi rolice
- Crni Malossi opruge kvacila
- Dizna 62 ili 64 i skinuti limić
Jel dobro ovako?
dario007:
Je
giannelli:
--- Citat: RunnerSukosan - 26 Lipanj, 2017, 08:21:45 ---Gianelli jesi ti bukvalno ODLEPIO? :laughing7:
Ok na serijski vario i moze igrat nes od 4.8 do 5.3 al ovo ostalo su vecinom nebuloze..
Bijeli malossi centralni nikako, to je na piaggiu gnoj i nije bas da je jucer to utvrdeno. Znaci tu bi isao LJUBICASTI malossi centralni. Bit ce mu vjv pre mekane serijske pa bi tu isle malossi crne , ne mora striktno biti taj proizvodac al neke oprugice da nisu preko 1.8mm (mislim da su toliko debele malossi crne). Dalje ako uzme S6 rolice onda ne valja? :laughing7: Zezam se malo.. Dobro bitno je da je neki provjereni proizvodac jer cesto sam vidio rms i ostale kineske iz kutije izoblicene.
Ok ovo za diznu i moze proc ,samo.nece tu trebati veca od 62 bez limica.
Malossi ZUTI centralni za piaggio ne postoji!
Malossi zute oprugice na kvacilo ni u ludilu!!! Samo ce spalit zvono u roku keks, a netko sa meksima na istom setupu ce ga mazati u startu.
Cemu taj gnoj od malossi filtera zraka? Ne dobijes nista ,a vrapca bi propustio koliko je rijedak.. Clan Corector je to testirao, a i ja sam se uvjerio.. Razlika malossi red sponge, serijski i polini double layer (koji je puno deblji od serijskog) nikakva..
--- Kraj citata ---
nije me odnijelo nego sam sam otisao :laughing7:
nisam odavno stavio ruke na piaggio 50, ugl pomijesao sam, mislio sam na malossi ljubicasti centralni ne ZUTI.
za bijeli feder bubam, vise da potaknem raspravu, ali realno bolji je i on nego ubiveni original. :headbang:
ugl covjek je napokon dobio odgovore.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju