Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sr50
challenbeen:
Ocemo se minjati? Imas za nadoplatu?
stipe:
Koliko?
challenbeen:
Pa mogli bi se lagano dogovoriti... :icon_biggrin:
aragonY:
Isto ima jedan neobjasnjen problem na sr50r a to je ona situacija kad su svjetla slaba dok je chok prikljucen a kada se otkaci od instalacije svjetla rade normalno. Testirano s novim chokom i ista stvar. Na kraju se kao najjednostavnije rjesenje vlasnik odlucio za prelazak na rucni chok. :dontknow:
Corector:
To se desava i na ostalim Piaggio skuterima. Grijac u coku vuce dosta struje, mislim da sam ga jednom mjerio i ispada da je potrosac od 18W.
U svakom slucaju tko god voli kemijati, svakako je za preporuku skinuti elektricni cok, jer je napravljen samo za tesku gospodu.
A benefite znamo kad stavimo manualni cok:
- manje trokiranja u hladnom startu
- bolja mogucnost kontrole jer sami biramo i procjenjujemo kada cemo paliti ili ne plaiti cok ovisno o vanjskoj temp.
- manja potrosnja goriva (izmjerio sam 0.5l manju bez elektronskog coka zimi)
- i na kraju, ionako slabasni strujni krug, rasterecujemo s 18W manje, i dobivamo jaca glavna svjetla te poziciju, a i svjetla kmh sata, jer napon skace s 10, 10.5V na trazenih 12V. Tko ne vjeruje neka uzme voltmetar i neka izmjeri (izmjenicni) napon na samoj zarulji svjetla sa i bez coka.
Zracno hladjeni modeli imaju jos dodatno i grijac karburatora, mislim da on trosi 5 do 7W. Grijac nam treba na temperaturama do 2* negdje, a posto je vani globalno zatopljenje i posto sam se skoro okupao u sred 12. mjeseca da sam imao gace, vadi to slobodno van jer se klipic nece zalediti na punom gasu. A i jos k tome, zracnjaci imaju onu gumenu cjevcicu kroz koju puse topli zrak s ventilatora, makar je i to suvisno, jer bezveze grije smjesu sto donosi pad snage, a i prasi karburator bezveze.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju