Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sr50
stipe:
imao 250, prodao pa imao 200, sad i to prodao i evo me na 50 ccm :toothy9:
sinoc dosao, uredan, ali prljav, novci nikakvi ;D
planovi su vratiti ga u cisto serijala izdanje, jer mi triba pouzdan motoric za lito!
stedi se lova za nesto jace, pa ce ovo super posluziti za ovo lito
RunnerSukosan:
Jooj pa ostavi taj reverse, nek bude bar malo zanimljiv :icon_biggrin:
AutomaticA3MS:
Ti si kao i ja, prodam 200, kupim 125, sad i to prodo, na kraju ću na biciklu završit :toothy3:
Lijep skuter, koja je lova u pitanju ako nije tajna?
stipe:
A bizi... ne smim reci
Liku doslovno smetao u dvoristu, a ja san tija 4T, ali kad je rekao cijenu, brzo ssm se predomislio...
Sad kad ga operem nabaciti cu par slikica...
--- Citat: RunnerSukosan - 12 Lipanj, 2017, 13:38:33 ---Jooj pa ostavi taj reverse, nek bude bar malo zanimljiv :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Jok! Ide serijalica cista, tako da kad navecer bizim zeni, da me ne cuje! :toothy9:
stipe:
Evo proslo 10 dana pa da napravim mali osvrt...
Clan RunnerSukosan mi je pomogao (tocnije sve rekao) ustelati reverse na njemu, pa u kombinaciji sa polini prijenosom aprilijica je bila pravi mali zvrk!
Ali me uzasno zivciralo sto se cula na 200m od kuce, bas malo previse, pa sam vratija serijski auspuh, na sto je RunnerSukosan popizdio :toothy9:
Tako da je sad sve serijala, ima polini variomat i to je to.
Muci me potrosnja, 5.6l sto je previse pogotovo sto je dizna 60.
Stavio sam 64 diznu i maknuo limic, ali opet imam istu potrosnju.
Sumnjam na cok, ali triban jos viditi...
Znaci prominija sam diznu, novi remen, valjcici, klizaci, prednja guma.
Guma je bila iz 2006te, otkad je motora. Uzeo sam novu Bridgestone Molas ML50 i ne mogu virovati kako sad lako pada u zavoj...
Evo par slikica
I testirao sam max brzinu, tu prema bibinjama i nazad, u jednom smjeru 84 a u drugom 87 gpsa... nije lose za 50ticu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju