Ostalo > Razne offtopic teme :)
Auto radio za ozvucenje vikendice
Nikola46:
Spojeno je sve sa metalnim L profilima, a na kraju cu jos sve spojeve "fugirat" ljepilom. Zvucnici su Renegade RX62 i naravno da nisam racunao volumen kutije, nego sam se odlucio za odokativnu metodu. ;D
Tomi_ZG:
--- Citat: Nikola46 - 18 Listopad, 2017, 13:07:29 ---Spojeno je sve sa metalnim L profilima, a na kraju cu jos sve spojeve "fugirat" ljepilom. Zvucnici su Renegade RX62 i naravno da nisam racunao volumen kutije, nego sam se odlucio za odokativnu metodu. ;D
--- Kraj citata ---
Fuš ;D
Zajebavam se ne trebaš se s time zamarat,da radiš kakav ozbiljan hi-fi zvučnik ili sub onda bi bilo bitno,za ove "party" zvučnike nema veze
Bilo bi bolje da si uz sve prvo potiplao spojeve drvenim tiplama al sad kaj je tu je
Corector:
Stavi jos serafa na spojeve stranica, recimo po 3 komada, ako su samo L profili iznutra to se bude rasklimalo.
Nikola46:
Trenutno su usarafljene samo bocne stranice u podnicu i ove tanke "lajsne". Vec sad je kutija prilicno cvrsta, a gornja ploca, prednja i zadnja ce samo dodatno sve ucvrstit! Kad sve slozim, lako naknadno ubacim jos koji L profil ako bude bilo potrebe
Nikola46:
Danas stigli paket sa ebaya, doslo sve osim USB punjaca.
Probao sam spojit pojacalo na zvucnike i ostao sam iznenaden! Zvuk je glasan i cist i nema krcanja cak ni kad se pojaca do kraja.
Evo par slika
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju