Svi se oni cine kao vrhunski preko neta i preko prica.Ja ti odgovorno tvrdim da u Zagrebu postoje 2-3 lakirera koji rade korektan posao.Savrseno i bez mane neces naci u Hrvatskoj.
Osobno sam farbao dosta toga,zadnje sam dacerovsu plastike deklo i felgu farbao i razlika kucne radinosti i profi lakirera u novcima je ogromna a posao je gotovo identican.
Kupi farbu,pripremu s frendom i pofarbaj si sam.
Mi smo potrosili pol dana,materijal ga je ispao oko 100kn s tim da ga je pola ostalo.Nikakav filer i abnormalno smirglanje nije potrebno.Ovisno o boji ides sa 800smirglom na vodu,filerom u tubi prstom popunis brazde(ako je do plastike malo plastik primera se stavi).Kad se posusi preletis opet s 800.Plastike operes s nitrom i ofarbas...
Ovo za lakirere znam i sam,al nema tog boga da bi ja radio pripremu i šmirglao plastike ni da mi netko plati,ispalio bi na mozak,nemam ti ja živaca za to
Trenutno je to na čekanju,a i ovak mi se ne žuri,opet brusim ovo sjebano od padova,krečim korektorom,sprejem,ljepim pik trakom i tak,kak imam vremena po malo,znam da će se vidjet al bolje i to nego davat 200eura,runner još vrhunski izgleda s obzirom da je 6-7 puta bio na podu,to su riječi drugih ne mene,a zato se i premišljam,sigurno ću opet flisnut kad tad i ode sve opet uk**ra*