Da si sve ove detalje gore napisao u prvom postu ja bi ti prvi rekao da ga uzmeš,dobro izgleda samo stvarno šteta kaj je karavan
Sad na neki dobar remap,stavit bov,pa kad ideš kroz siti wuuuš pju pju pju
Jos sam zaboravio napisati da su prednji sicevi, vozacev, podesiv po visini, naslon, i potpora za kicmu podesivi na struju, suvozacev naslon i visina na struju isto osim potpore za ledja. svijetla u zadnjem redu siceva, 2 za citanje i sredisnje kao naprijed. show.
i odgovara mi sto je karav, nisam za limuzine, imam psa zenu i dijete, u ovo bez problema stane pas, biciklo za dijete zena i potrebstine. haha slika kao iz filma.
Bojim se ikakve prerade sada raditi, bolje rec bojim se razmisljati o tome, sto finacijski te i vezano za kilometre koje ima.
za pocetak ima puno sitnica oko motora rijesiti, senzori, sitnice koje nedostaju ili su dotrajale i glavno od sveha ovjes.
kad to rijesim ocekujem ukloniti sve greske s dijagnostike i uzivati u 230ks
kasnije, za 2-3god ako ga zadrzim i sredim limarijski, poceti cu razmisljati o trubinama s S4 b5 linije, i mapiranju, cilj bi mi bio postici standardnim 250ks, i naravno zamjeniti letece lezajeve i ostale na radilici, na klipnjaci, klipove karike, bregaste provjeriti, u to vrijeme vjerovatno i kuplung lamelu, itd.. vec vidim cifre s cetiri nule.
najvise mi se dopao ovaj motor jer je velik potencijal, jace verzije motora u S4 koliko sam cuo razlikuju se samo u turbinama i mapiranju, najslabija izvedba je 230ks najjaca mislim da je 296ks u RS4 b5. to sam procitao u Audijevom self-study manualu, gdje sve vezano za motor i elektroniku pise. u toj generaciji. 98-03
Ako nekoga zanimaju felge, volio bi ih prodati, felge su od mercedesa novijeg godista, 8jx17 5x112, et moram porvjeriti. ja si zelim pikirati orgiinal audijeve za nove ljetne gume.
Sretno s autom, što se tiče općih pitanja u vezi karoserije i toga možeš se javiti na pm jer imam istog samo dizela. Uglavnom nema puno mudrolije, kad ga središ ići će koliko ga paziš, kao i svaki auto. Ne ganjaj ga na hladno i ne gasi vrućeg i nemaš straha. Slobodno ga predstavi na forumu, također možeš i na audi klubu jer nema gotovo niti jednog 2.7T.
s obzirom da mi je ovo prvi turbo auto, jos se navikavam na takav stil voznje, citao sam o i hladenju turbine nakon duzih puteva itd. ima logike.
regao sam se na audi forumu, nosam se jos predstavio, ne stignem bas od posla. skupljati cu slike pa na zimu predstaviti auto.
ima li tko EMAIL kontakt nekoga tko reparira amotizere, cuo sam da su u Rijeci dobri mestri?
cijenim i ove savjete za nekupovinu ovog auto, definitivno nije auto za svaki dan i ako se ocekuje peri deri 400.000 masina, u ovakvom stanju pogotovo kakav je, za po gradu trosi puno, a s obzirom da nije utegnut, nemas mu ni puni potencijal sto u drzanju sto u prijenosu snage.
svakako nije jeftino za uloziti, ali isto je gust, s obzirom na sve morao sam ga malo gonit autoputem iz zagreba kad sam isao po njega i vozio ga do dubrovnika, iza karlovca na autoputu, ganjanje s novijim autima (karavani u toj klasi tipa a4, a6, bmw 5 itd) s 60 do 250 u manje od 20sekundi, ima na 140kmh isto snage kao i na 180. quattro feeling je meni osobno nesto novo i zanimljivo, ne kao zadnji pogon ali ubrzanje je idealno.
svakako da sam gledao kupiti auto za do penzije, bio bi to audi b7 avant u nekoj tdi izvedbi sa S ovjesom.
melem za oci.