Tehnički kutak > Garaža
Malaguti Spidermax GT500
stipe:
vec sam davno citao o ovom liku, a 55.000km na 4 rolice je vozio...
I now pronounce the colt conversion experiment a total success and award me with the inventor of the year award in the category of: "having the most impact with the least amount of money while tinkering with the Piaggio MASTER 500 cc engine transmission".
kos7:
--- Citat: zvonkec92 - 01 Lipanj, 2017, 00:11:35 ---isto je on izbalansiran i ovak i onak, al ako je čovjek to vozio par km samo za probu nema se šta poderat. ni da je 200 napravio nebi se smjelo ništa poderat. U svakom slučaju je bolje svih 8 lakših ali ovo neče ubit ni njega ni mašinu kaj je probao.
--- Kraj citata ---
nemre bit isto izbalansiran sa 6 i 8 rolica po ovom rasporedu nikak, a to da se kupi aftermarket vario ili bar set rolica koje odgovaraju cim blize tezini ovih 6 bi bila puno bolja opcija..
ak sam ja mogo dat pare za novi vario za zamorce koje ne vredi ni 5000kn onda se moze dati i na lađi koja je bar 5-6 puta skuplja ako ne i vise
steeef:
normalno da nije isti ni balans i potisna sila na variomat,al dobro
zvonkec92:
kak nije isti balans, pa nije debalans kad su pravilno rasporedene, jebes potisnu silu ona tu nema veze, nije vario od gume da bu se pigal tu di nema dve rolice, ak se coveku ne daju pare onda tu samo 8 laksih rolica i ko bog
kos7:
--- Citat: zvonkec92 - 01 Lipanj, 2017, 11:54:09 ---kak nije isti balans, pa nije debalans kad su pravilno rasporedene, jebes potisnu silu ona tu nema veze, nije vario od gume da bu se pigal tu di nema dve rolice, ak se coveku ne daju pare onda tu samo 8 laksih rolica i ko bog
--- Kraj citata ---
pa nije isti balans jer nisu jednako raspoređene vec se u variomatu nalaze dvije praznine koje trebaju biti popunjene da se pravilno izbalansira vario, a i potisna sila ima veze posto u te dvije praznine sile nema a treba je bit..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju