Tehnički kutak > Garaža
Malaguti Spidermax GT500
Tomi_ZG:
Ovo definitivno nije agregat za takve hemije,s drugim variomatom je stvarno velika razlika na bolje,od ovog nema kruha
Krvavy:
Hvala na savjetima... ;D
Danas napravio preko 50 km i motor radi uredno, bez problema, ubrzanje je brutalno (brijem da su -2 rolice samo dio tog ubrzanja - kompletno rastavljanje i čišćenje prijenosa je vjerojatno pridonijelo tome).
U leru je i dalje na 1300, kad krene prvo ide standardno, a kad dodje oko 5000 onda se katapultira ko iz praćke... i nabira ko lud... ipak treba pokrenuti 330 kg (i više ako je draga otraga).
Preticanje auta je postalo još zabavnije, jedino mislim da budem imao problema sa kočnicama (moram više kočiti jer brže dolazim do ciljne brzine - i debelo je prolazim)... barem dok se ne naviknem na to ubrzanje...
Krajnja brzina se nije mijenjala, ali ubrzanje je osjetno bolje... a ionako mašina ne radi u ekstremnim okretajima (povećanje se osjeti samo kad razvrtim gas do daske) - i dalje je npr. 60km/h na 4000 okretaja.
Onaj lik sa linka je napravio masu hiljada u puno gorim uvjetima sa tom mašinom, a ima par foruma na kojima je ekipa isto micala dvije ili čak četiri rolne i nisu imali neke probleme.
Znam da bi vjerojatno dobio još više iz te mašine sa aftermarket variomatom i ostalim kerefekama, ali ne trebam više od ovog...
A o kemijanju na ovom forumu neću uopće pričati... tko je ono rekao: "Ako se nešto sfuša pa drži i traje ko tvorničko ili bolje onda se takvo fušanje zove tuning."?
steeef:
da,al onda kupis svih 8 rolica laksih od serijskih i toe to..investicija nikakva u odnosu na vrijednost skutera..
Krvavy:
--- Citat: steeef - 31 Svibanj, 2017, 17:29:20 ---da,al onda kupis svih 8 rolica laksih od serijskih i toe to..investicija nikakva u odnosu na vrijednost skutera..
--- Kraj citata ---
Ma sve 5... skuter ionako ide ko raketa, a jučer sam rastepao prijenos za čišćenje i smirglanje kuplunga, pa rekao da probam...
Ne volim čeprkati po stvarima koje rade previše... obično nešto sj*bem :-[
Original rolice su ionako u super stanju, a ovo je samo mali eksperiment... moram priznat da me ugodno iznenadio.
JogFromYamaha:
sad izracunaj gramazu i nabavi 8 komada
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju