Tehnički kutak > Garaža

Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku

<< < (15/75) > >>

steeef:
to si sj#bo najvjerojatnije sa sarafom kad si radapciger stavljal..pospricaj to sa bezbojnim lakom

aragonY:
Evo videa onog lufta sekundara o kom sam pričao. Mislim da je stef rekao da je luft normalna pojava bez poklopca getribe ali meni se ovo ne čini baš normalno, na vrh diska ima dobrih pola cm lufta sa poklopcom ili bez njega isti vrag  :dontknow:

Kad sam već uploadao ovaj, da uploadam i drugi video  ;D Pri kraju čišćenja slučajno okrenem radiilicu i čujem cviljenje, pa me malo bacilo u razmšljanje šta je sad to haha. Zvuk se najviše čuje iz usisa i nisam ga ranije čuo a vrtio sam radilicu više puta, kada stavim uho na usis najjače se čuje, dakle unutra nešto cvili. Ne znam da to nije možda prouzrokovano višestrukim natapanjem čistim benzinom pa je semering ostao bez lubrikacije i sad cvili ili nešto treće. Slikao sam semering sa strane magneta pošto se ne razumijem pretjerano oko tog, spominjalo se da možda nisu ugrađeni kakvi smećarski..

Sa strane variomata je crni, vidi se na prethodnim slikama šta piše na njemu..

Uživo cviljenje nije toliko glasno, samo je mikrofon preblizu pa se tako čuje na snimci.

aragonY:

--- Citat: steeef - 28 Rujan, 2017, 17:21:36 ---to si sj#bo najvjerojatnije sa sarafom kad si radapciger stavljal..pospricaj to sa bezbojnim lakom

--- Kraj citata ---

Može onaj Rencov u spreju?  ;D

RodrigoBorgia:
Suh semering, vazeliniraj to :toothy10:

steeef:
neznam bas da sam za pedesetke to govoril..ima malo lufta nutra-van kad nema glavcine jer ona napne osovinu..
jel ti nisi vadil radilicu van uopce?
semering ovaj crni je smece..
blok nikad nisam pral tak dok je sve rastavljeno a radilica unutra,svakaj more uc u blok sa tekucinom..
a ako je sve prano sa cistim benzinom,normalno da si ispral lezajeve i da sad na suho cvile..fus  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju