Tehnički kutak > Garaža

Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku

<< < (8/75) > >>

dario007:
Kod varia i magneta. Nije ni bitno ako masina ide po pola,onda budes sve znao...

aragonY:
Ako ležajevi budu ok ne planiram rastavljati blokove. Semeringe promijeniti eventualno i to bi bilo to u tom slučaju..

Nego gledam sinoc na scooter attacku kit, multivar i jos par stvari. Uglavnom narudzba bila oko 200 eura i nije mi htjelo ponuditi nikakav popust kao neki dan sto sam vidio da je neko ovdje dobio popust 20 eura na ukupan iznos  :icon_scratch:

Btw. Sinoc odaberem drzavu BiH i dobijem onaj tax discount ali dostavu mi naplate 16€. Odaberem Hrvatsku, dobijem tax discount i besplatnu dostavu pa si mislim mozda zato sto je Hr u EU. Imam prijatelja u Sloveniji pa odaberem drzavu Slo i hoce mi naplatiti tax 33€ haha ko koga tu sad...

Kit bez multija(kit + serijski vario) je muka ziva za ustelati i nikad nece biti to to, jel tako?  :binkybaby:

dario007:
Ustela se to bez problema samo ce ti prerano odlaziti u okretaje pa ces vrtit masinu 11 hiljada da bi isao 100.

Pa vidi tko ti je s foruma najblize pa narucis kod njega,sve se da dogovorit...

aragonY:
E pa da, na to sam i mislio. Bilo bi prevrtavanje u krajnjoj, prevrtavanje na startu, loš start a dobra krajnja ili obrnuto i slično  ::)

Ma nije problem za tih 16 eura, ako će mi tako život biti lakši nek im bude. Znači 100% su isti drevo i top trophy? Dokad traje ova akcija na scooter attacku i bude li toga često?  ;D

Eh kad bi šta izletilo kao onom srećkoviću sukošaninu drevo za 75 ojri ne bih razmišljao ni sekunde  ;D htio sam pogledati cijene na onoj žabarskoj stranici gdje je on kupio ali koji god kit bih pogledao pisalo je da nemaju na stanju  :icon_scratch: biti će da im je onda palo par komada s kamiona pa se guralo kako bilo.

dario007:
To niko ne zna do kad traje,yasuni koji sam pikirao vise nije na akciji a bio je...tako da pozuri,neces nigdje po toj cijeni nac.

U globalu su isti dr.evo i top,top jos u toj black izvedbi ima neki premaz na klipu tako da je ajmo rec jos nijansu bolji,sve ostalo bi trebalo biti isto.

Uzimaj top i multic,stvarno je povoljno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju