Tehnički kutak > Garaža

Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku

<< < (7/75) > >>

kos7:
dobro dario i kaze, sad ti se najvise isplati neki base nabit gore i vozi. bit ce bolje i kvalitetnije nego ovo brusiti

Tomi_ZG:
Ak neće kit nađe se polovnih termo grupa za sitne pare koje mogu vozit još godinama,samo stavi nove oem karike,igličasti,dihtunge i peglaj,mada bi ja tu i blokove po pola pa stavio nove lagere i vodenu

A saga ovog groblja se nastavlja i kroz mašinu,očekivano  ;D

dario007:
Yoyo je prodavao za sitne pare doslovno novu termogrupu,pa odluci sta ces,mislim da je rijec o 350kn bilo.

Pravi posao bi bio ko sto tomi kaze ali ja to nebi dirao.Da su i tajvanci gore sluzit ce neko vrijeme.Samo pogledaj dal su dosjedi lezaja dobri cimanjem radilice nutra-van.

kos7:

--- Citat: Tomi_ZG - 15 Kolovoz, 2017, 09:29:50 ---Ak neće kit nađe se polovnih termo grupa za sitne pare koje mogu vozit još godinama,samo stavi nove oem karike,igličasti,dihtunge i peglaj,mada bi ja tu i blokove po pola pa stavio nove lagere i vodenu

A saga ovog groblja se nastavlja i kroz mašinu,očekivano  ;D

--- Kraj citata ---

imas ti pravo tomi, nista kit... treba BB nasarafit gore

aragonY:
Uh uh napisali ste se vi meni bome  ;D

Sve mi se samo reklo kada sam ugledao klip nakon skidanja cilindra. Bilo je avtomacki facepalm i "ti ženo majku". Masina definitivno ide dole, sve cu raskopati i krecemo ispocetka. Za lezajeve i semeringe cemo vidjeti dok skinem magnet i vario..

Definitivno razmišljam o kitu, kad je bal nek je maskenbal.  ;D ali ne odbacujem ni opciju serijske termo grupe u dobrom stanju ako sta naleti..

@dario izvini nisam shvatio ovo za cimanje radilice, mislis da uhvatim za klipnjacu ili sa bocnih strana od magneta i varia?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju