Tehnički kutak > Garaža

Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku

<< < (49/75) > >>

PchelaUbica:
Aaa to mrale moj :) A onaj s polugicom nije bio na stanju. Ovo ce bit odlicno onda. Isto je taj kratki kabal al ko ga hebe. Bar sad imam inspiracije od vas dvojice gdje da ga metnem :)

Tomi_ZG:

--- Citat: PchelaUbica - 30 Kolovoz, 2018, 11:55:43 ---Ahaaa. Ma ja sam mislio da je ovaj na feder ako ga povuces da se vrati dole. A tebi  ostane dignut pa ga vratis jel? Narucio sam si bas takav pa pitam  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Ni jedan takav čok se ne vraća sam,ovog potegneš na vrhu i zakreneš i onda je lockan u otvorenom položaju

aragonY:
Lijevo: dellorto phva 17.5 ID
Desno: dellorto phva 17.5 GD

Mislim da je razlika u povrsini usisnog kanala i vise nego očigledna.  :dontknow:
Htio sam staviti klipic 40 u svoj karb ali nije islo, odnosno uklopi on ali se ljulja amo tamo i ne vrati se do kraja kada pustim gas. Na prvu to nisam primjetio nego sam ga postavio i upalio. Ler je skocio na 7k rpm avtomacki, nabrzaka uhvatim kocnicu i vratim kljuc gledam u njega ono WTF sta ovo bi. Zavrnem saraf smjese do kraja, saraf lera otpustim i upalim, onda radi na 5k. Ma nemoguce. Long story short onda skuzim da je klipcina 40 manjeg promjera nego moj klipic 30. U ID karbu promjer klipica (30) je 15,8mm a u GD karbu (klipic 40) je promjera 14.3mm. Čudno.

Mislio sam postaviti ovaj GD fergazer ali sada mi se ne da petljati s tim jer mislim da nece davati dovoljno zraka pa nece biti to to. Ako imate kakvu pametnu, slušam..

Ii jedno pitanje, u ID karburatoru nemam ovaj zlatni dio gdje uklapa iglica dok u drugom to ima. Ne sjecam se da sam vidio neki karburator bez tog zlatnog dijela pa me zanima jel mi to fali ili stvarno ne ide unutra?

SF2 Freak:
Pa to je atomiser taj zlatni dio.

dino73n:
Zavrsna obrada tog "novog" izgleda kao da je stigao iz zemlje gdje je riža omiljeno jelo.  Jesi li siguran da je to orgigi dell?

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju