Tehnički kutak > Garaža

Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku

<< < (50/75) > >>

dario007:
Jesi li siguran da je 17,5mm,imam doma takvog s manjim klipicem i manjom povrsinom usisa,ali ima oznaku phva 14mm...

Corector:
Za GD nisam jos nikad cuo. Jel pise bas dellorto? Meni taj GD smrdi na kopiju

RunnerSukosan:
To je neka kopija ili ko sto rade kaze dell 14 jer mi i izgleda tako.. Inace svaki karb ima atomiser

aragonY:
Sad sam i ja skužio da je kinez  ;D kada sam ga kupovao bilo mi je bitno jedino da je ler dizna 32 unutra, ništa drugo ni gledao nisam zbog cijene za koju sam ga dobio. Još kad sam vidio da ima i klipić 40, ma evo ti mrale pare i završili smo. Al eto, u svemu ima neka kvaka  ;D

Pošto nisam znao da je "ovo zlatno" atomiser stalno sam se čudio što mi karb ne funkcionira kako treba. Izvadim ga danas iz ovog kineza i prebacim u svoj ID dellorto. Pazi čuda, i on je mrvicu manji pa ne želi sam sjediti u dosjedu. Još je i duži 3mm (ne mogu zavrnuti diznu do kraja). probao ga kuckati, nabijati al ne vrijedi, dalje ne ide. Onda ga fino zbrusim za 3-4mm i sekundarnim ljepilom zalijepim na mjesto  ;D ajde za probu može poslužiti.

Kurblam 5 minuta, ma neće ti taj upaliti nema šanse. Stavim prst u usis, kurblam 5-6 puta i nakon par kašljucanja sastavio je. Sad više nije bogat na leru, naprotiv, ima previše zraka. Malo se poigram šarafom smjese, smanjim ler i radi mnogo ljepše nego prije. Sad me zvukom podsjeća na puru  ;D totalno drugačiji zvuk ima za razliku od prije. Nema više čekićanja, čuje se ko firtakt na leru, zxrov top je mrak  ;D i ono najbitnije, u vožnji kada pustim gas čujem taktove što prije nikako nisam mogao dobiti..

Sada mi kiša ne dozvoljava da napustim garažu ali napokon vidim svjetlo na kraju tunela  ;D izgleda da ocat ipak nije uništio karb, cijelo vrijeme me taj atomiser zafrkava, neki panj ga izvadio prije mene a ja neiskusan nisam to ranije primjetio :angry7:

RunnerSukosan:
Inace kineska ler 32 nije ista ko dellorto 32, postoje odstupanja. Nabavi si orig atomiser i ler diznu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju