Tehnički kutak > Garaža
Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku
aragonY:
--- Citat: Tomi_ZG - 17 Kolovoz, 2018, 21:46:54 ---Aragone kakvo je stanje s indikatorom?
--- Kraj citata ---
Nisam jos nista probao, sutra ujutro cu postaviti novi senzor i otici se provozati. Danas sam pratio temperaturu, drzi se oko 58-60 stepeni celzijus u voznji, u najgorem slucaju je bila na 72 dok sam se vozio iza kamiona uzbrdicom a na satu stoje zakucane sve crtice konstantno ;D
Tomi_ZG:
To si sigurno od Dine užicao indikator,zato si i išao na trip ;D
aragonY:
Nee, nisam :icon_tongue: Od njega sam užicao kajlu i par pleh šajbica za plastike al je zauzvrat dobio paketić redbulla kog ne pije (nisam znao za to do danas haha). Ajd reko' valjda je namjera bitnija od poklona, samo sam htio da ima nešto da ga drži na nogama dok šarafi peže po radioni, nisam ništa loše mislio :toothy12:
Prazna mi baterija u mobitela, bilo kako bilo ugradio sam maloprije onaj novi senzor od golfa da vidim hoće li i s njim temperatura na satu mahnito skakati u iber. Dino kaže da ih je postavljao ranije i da rade normalno pa hajde vjerovati ću mu i ako se opet sat bude ludirao pretpostaviti da je do sata nešto onda.
Ujutro ću se malo provozati pa javim jel se situacija promijenila :icon_thumright: btw dok sam zamijenio senzor iscuri mi pola litre iz rashladnog sistema. Isprska mi nove najke, sve sam četkicom za zube morao čistiti poslije :punicemi: :sign020:
Corector:
Jesi odvrnuo cep na posudi ekspanzione prije izmjene senzora? :icon_biggrin:
Tako sam ti ja cupao lulicu vode kod pickupa, a kompresija nabijala i sistem. I kad sam je iz trzaja iscupao, isprskao me cijeli sistem onako brutalno u sekundi :toothy12:
dario007:
Cek,cek kakav to senzor od golfa pase na piaggio i radi bez problema? To mi je prvi glas...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju