Tehnički kutak > Garaža
Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku
dino73n:
--- Citat: dario007 - 18 Kolovoz, 2018, 07:54:30 ---Cek,cek kakav to senzor od golfa pase na piaggio i radi bez problema? To mi je prvi glas...
--- Kraj citata ---
Ovako. Iskreno nisam nikad stavio golfov senzor na digitalni sat al sam stavljao na staru gileru runner sa analognim datim i radio je normala. Onda sam jednom sa starog runnera stavio senzor na NRG power i radio je ok tako da sam zakljucio i da golfov treba da radi ok i na novom runneru/nrg poweru.
Koristi se od starog gilfa 2 do 86'g koji je na navrtanje.
Tomi_ZG:
Pošto je taj golfov senzor,piaggiov je kod nas nekih 90-100kn,to je oko 25 maraka
aragonY:
Golfov senzor je 6 maraka, to ti je malo preko 20kn ;D
Tomi_ZG:
Viši nivo
I paše navoj i stopica original?
Samo kladim se da je kod nas duplo ak ne i više skuplji od 20kn,svejedno trebalo bi probat
aragonY:
Evo ja probao maloprije. Temperaturu sam uspio nabiti do 65°C a crtice ne mrdaju sa sredine (sa starim senzorom je zakucao u iber cim pređe preko 50°C). Kada je hladan pokazuje tri crtice al ajd to me ne dira, bitno da u vožnji funkcionira.
Navoj paše a stopica ne znam kakva dođe u originalu na runneru pošto su moju naštiklali ranije. Evo slika stopice kakvu sam ja stavio (ova žica je samo za probu spojena na postojecu stopicu)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju