Tehnički kutak > Garaža
Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku
dacerovs:
--- Citat: aragonY - 02 Kolovoz, 2017, 11:34:05 ---I meni su trakice super ali samo na vecim felgama, na 12 ili 13" mi bas i ne stoje ali sad ne mog na prednju staviti a nazad ne.. Tomi vrati trakice, ne budi takav ;D
Kod nas se polovni puzevi krecu oko 150kn.. ima bisera naravno koji traze i vise za polovne ali vecina su tu u tom rangu. A novog imam i ovdje kupiti po toj cijeni sa linka koji si mi poslao al' eto pravim se pametan pa tražim jeftinije :drunken_smilie:
Zasto se raspadaju ne mogu da shvatim. Ako nabacam masti unutra ne vidim razlog zasto bi se stvaralo bilo kakvo trenje koje bi uspjelo potrgati puz. :dontknow:
--- Citat: Tomi_ZG - 01 Kolovoz, 2017, 08:19:37 ---Dobro ti skarabuđuješ tog runnera,valjda ćeš se uskoro i vozit,samo kad vidim u kakvom je to sve stanju ja ga ne bi platio ni 3000kn,a još nisi ni mašinu dirnuo
--- Kraj citata ---
U potpunosti se slazem s tobom ali tuzna strana price je da su takvi svi. Najvise sto mrzim jest kada mi prodavac kaze da je sve u tip top stanju, nema greske i blabla a kada pogledam o cemu se radi dođe mi da mu sve zube izbijem. Evo moj runner je očiti primjer. Ja sam znao otprilike sta uzimam i uzeo sam samo zato sto je to za moje podrucje ispod svake cijene jer hebi ga imao sam želju da kupim i eto. Pokusavao sam jedno vrijeme naci ramu s papirima ili cak same papire ali nista od toga. Sta je tu je, idemo u nove pobjede.
Gledao sam radilicu kroz usis i vidim blago plavo obojenje na klipnjači na onom suženju tačno prije iglicastog koji spaja klipnjacu i polutke radilice. Jel to znaci da je i ona uskoro za smeća? :hmh:
--- Kraj citata ---
Uh, ako se tu ugrijala klipnjaca, kakva je onda bolcna.
U svakom slucaju, skini cilindar i pogledaj stanje, vjerojatno je i iglicasti predraspadno stanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
aragonY:
Definitivno cu skinuti sve pa pogledati samo eto odgađam to dok ne postavim centralnu nogaru. Kada smo vec kod centralne, jel to ovako kao na ovom linku ide sve sa nekim nosacem posto kod mene nema nista, goli je blok od ispod.
http://oem-parts.hu/en/parts/gilera/runner-50/runner-50-sp-2008-2009/frame-plastic-parts-coachwork-stand-s
Btw nije me pretjerano ni čudilo to sa radilicom nakon sto sam vidio diznu 55 u karbu sa zx-rom i iglu na najsiromasnijoj poziciji. Još mi kaže bivši vlasnik(nakon sto sam mu rekao da se pregrijava) da se vozio po 30km u komadu i da mu se nije pregrijavao, kao nije osjetio nikakav pad performansi. Mislim u sebi daj me nemoj, ja odradio 10km i osjetilo se odmah da nije to to, plus sto na displeju sve crtice od temperature blinkaju pa nisi corav da ne vidis a ti tu meni pricas neke bajke.
dario007:
Je,tocno tako izgleda nogara i taj njen nosac.
Tomi_ZG:
Kaj se tiče puža,najčešće krepa elektronika u njemu i možeš puhat,ak je ovih 260kn prava cijena to je poklon,još nedavno su bili po 500-600kn kod nas
aragonY:
--- Citat: dario007 - 02 Kolovoz, 2017, 13:28:55 ---Je,tocno tako izgleda nogara i taj njen nosac.
--- Kraj citata ---
Hvala!
--- Citat: Tomi_ZG - 02 Kolovoz, 2017, 17:21:56 ---Kaj se tiče puža,najčešće krepa elektronika u njemu i možeš puhat,ak je ovih 260kn prava cijena to je poklon,još nedavno su bili po 500-600kn kod nas
--- Kraj citata ---
Navodno je nov po te pare, tako pise u oglasu. Dok ovlasteni pia/peža servis prodaje nove za malo vise od 600kn bez dostave. Salju samo privatnim poduzecem koje naplati svojih skoro pa 80kn dostave. Kad vidim koliko košta taj njihov sport nekako mi draža opcija voziti se ovako nego istovariti tolike pare za obični puž, za mene je to ludost a sad ko voli nek izvoli.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju