Tehnički kutak > Garaža
Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku
Tomi_ZG:
Paše puž sa powera,al već sam ti mislio reć nemoj kupovat polovni jer su ti stari 5-10 godina i ubrzo će krepat,krepaju i puno noviji(i meni je),ja sam jednom kupio polovan i nije dugo trajao
Ja sam svoj kod Pleše platio 350kn,a polovne prodaju po 250kn,sad vidim ima akciju i ova cijena je džaba,mislim da ti može i poslat
http://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/puz-senzor-brzine-digitalni-runner-nrg-power-dostupno-odmah-oglas-19911132
Dobro ti skarabuđuješ tog runnera,valjda ćeš se uskoro i vozit,samo kad vidim u kakvom je to sve stanju ja ga ne bi platio ni 3000kn,a još nisi ni mašinu dirnuo
dario007:
Nevjerojatno koliko taj crni far digne bijelog runnera :)
Osobno mi je ova bijelo-crna kombinacija sa crvenim trakicama najljepsa kombinacija novog runnera.Tomi daj i ti trakice pokelji na svoga :toothy9:
Tomi_ZG:
Ja sam ih ganc nove čupao sa felgi,ko i sve naljepnice,crvena boja mi je šaka u oko
dario007:
100 zena,200 sisa...meni su te trakice vrh :toothy12:
aragonY:
I meni su trakice super ali samo na vecim felgama, na 12 ili 13" mi bas i ne stoje ali sad ne mog na prednju staviti a nazad ne.. Tomi vrati trakice, ne budi takav ;D
Kod nas se polovni puzevi krecu oko 150kn.. ima bisera naravno koji traze i vise za polovne ali vecina su tu u tom rangu. A novog imam i ovdje kupiti po toj cijeni sa linka koji si mi poslao al' eto pravim se pametan pa tražim jeftinije :drunken_smilie:
Zasto se raspadaju ne mogu da shvatim. Ako nabacam masti unutra ne vidim razlog zasto bi se stvaralo bilo kakvo trenje koje bi uspjelo potrgati puz. :dontknow:
--- Citat: Tomi_ZG - 01 Kolovoz, 2017, 08:19:37 ---Dobro ti skarabuđuješ tog runnera,valjda ćeš se uskoro i vozit,samo kad vidim u kakvom je to sve stanju ja ga ne bi platio ni 3000kn,a još nisi ni mašinu dirnuo
--- Kraj citata ---
U potpunosti se slazem s tobom ali tuzna strana price je da su takvi svi. Najvise sto mrzim jest kada mi prodavac kaze da je sve u tip top stanju, nema greske i blabla a kada pogledam o cemu se radi dođe mi da mu sve zube izbijem. Evo moj runner je očiti primjer. Ja sam znao otprilike sta uzimam i uzeo sam samo zato sto je to za moje podrucje ispod svake cijene jer hebi ga imao sam želju da kupim i eto. Pokusavao sam jedno vrijeme naci ramu s papirima ili cak same papire ali nista od toga. Sta je tu je, idemo u nove pobjede.
Gledao sam radilicu kroz usis i vidim blago plavo obojenje na klipnjači na onom suženju tačno prije iglicastog koji spaja klipnjacu i polutke radilice. Jel to znaci da je i ona uskoro za smeća? :hmh:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju