Tehnički kutak > Garaža

Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku

<< < (39/75) > >>

aragonY:
A i jesu bile duplo jeftinije od malossi lamelica. Skup taj karbon đavo ga odnio.

Pitam da mi posalju 15 novih sarafa za deklo, kaze imamo samo 7 trenutno na stanju, reko' ajd ok posaljite mi barem tih 7. Također naručio 4 komada matica M10 za variomat i magnet a dobijem ih 10 i na računu su svih 10, nije mi stalo za pare al valjda sam narucio 4 a ne 10, cemu trpanje tih dodatnih 20kn na moj racun, ne razumijem.. slag na tortu, 4 komada dosle neke kontra bez onih "rebara" sa donje strane, tvornicka greska ili sta vec :sad3:

Corector:
E ovo najmanje treba ko je sredio macka iz dzaka, pa nece se vise ponoviti da mu treba toliko toga,

dario007:
Onako informativno,koliko kosta matica,a koliko seraf dekla?

Sta si ovo dva filtera zraka kupio?

SF2 Freak:
Seraf je 10-15kn Matica isto tako

aragonY:
To mozda vi u moto mondu tako pljackate mušterije, ovdje su matice 4kn a sarafi cca. 6-7kn  ;D bez ljutnje Suhi salim se malo (ne salim se za cijene al daj ajde ko gleda u tih 5-10kn kad ti trebaju samo dvije za pricvrstiti magnet i variomat).

Ali kazem nije problem u novcima nego volim da bude kako je dogovoreno. Bilo mi smijesno to da nemaju 15 sarafa na stanju a ovlasteni su piaggio servis i dobavljaci dijelova. Totalno nebitna situacija, vec eto onako pisem da vam dočaram odvijanje toka događaja  ;D

Izvađena večeras osovina uljne sa lagerima (onom metodom koju je Sukosan preporucio, navariti sipku na izvlakac i iscupati na trzaj   ;D) pa sam morao bježati, verenica zvala sta cu  :dontknow: trebalo je 4-5 poprilično jakih udaraca za iščupati to van što znači da Loctite 638 obavlja posao za desetku. Ide nova osovina sa novim lagerima sutra i nastavak slaganja. Ima tu još stvari koje mi kompliciraju život ali ništa nerješivo, samo je vrijeme odlučujući faktor.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju