Tehnički kutak > Garaža
Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku
SF2 Freak:
Da lamelice baci u smece. One moraju dihtati.
aragonY:
Da, taj dio sa getribom isto nisam poslikao.
Ventilvar mi je poceo hvatati hrđu nakon pjeskarenja pa sam ga primerom preletio jedan sloj i svidjela mi se boja. Onda sam i poklopac getribe isto tako odradio (zastitio semering naravno ali ionako cu ga mijenjati pa nije toliko ni bilo bitno). Nije promijenjen jedino ležaj primara u poklopcu getribe, sve ostalo jest.
Ako se sjecate mog starog poklopca onda vam je jasno zasto sam nabavio drugi, koji je u perfektnom stanju i nema mrve lufta vise za razliku od onog sto je bilo prije.. spojeve poklopca getribe i bloka sam pocistio smirgl papirom, namazao diht masu i sklopio sve nazad, jos nisam ulio ulje jer trebam taj semering primara zamijeniti. Lezaj u poklopcu nisam zamijenio jer sam probao par puta udariti po njemu i taj se ne želi maknuti s mjesta (izvadio sam zeger osigurac naravno).
Sto se tice lagera, sad su fiksirani na mjesto pomocu ovog ljepila, nisam znao da trebaju ici dublje a nisam ni obracao paznju na to :sad3: ajde ako ne bude funkcioniralo iscupati cu ih van, nisam jos nista testirao oko tog jer cekam zupcanik.
Ima jos slika, nije mi se dalo sinoc vise uploadati pa cu nastaviti drugi put.
dario007:
Poklopac ugrijes fenom s vanjske strane,okolo zagrijavas,pa izbijes prvo osovinu primara dok je zeger gore.
Onda kad ti se ohladi izvadis zeger da se ne speces,pa ponovis postupak i izbijes lager,samo si semering iscupaj prije,to kad izbijes osovinu da dobijes mjesta.Ide relativno lagano kad zgrijes...
Pripazi samo na lager,kbc poliamid je u orginalu.
Za vodenu se bojim da ces morat cupati van,zeger bi trebao biti da se to sve skupa ne prosece van.
Corector:
Lezaj svakako izmjeni kada si ga vec tukao :icon_thumright:
Malo ce ti biti skakljivo ubacit novi, al samo strpljivo. Ubacinse lezaj na osovini, i ibaezno pripazi da ga dodirujes sano po unutarnjem prstenu kad ga napucavas u osovinu.
Zatim bi trrbalo sta je sigurno sigurno je, ohkaditi osovinu orimara s lezajem, i zagriies poklopac getrjbe i sano ustekas lezaj.
BP:
Lamelice vjerojatno nisu suplje nego je karbon dok je bio u suhom tkanju malo razvucen. Smola je to ispunila, to se desi na coskovima cak i kod dva sloja karbona ako trebas pazit na izgled samog tkanja u kompletu. Ali je bezveze da to tako stoji na tako malom, ravnom i bitnom komadu karbona, moze se nazvati falšem. :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju